dejann je napisao:
Ja sam nakon 9 godina raskrstio sa Raiffeisenom, ne mogu vjerovati koliko su nesposobni za osnovne stvari.
Promijenim broj telefona prošle godine i od tad ih zovem 4-5 puta, idem u poslovnice isto toliko puta, samo da bi mi zamijenili broj telefona na koji dolazi sigurnosni SMS kod pri kupovni putem interneta. Svaki put kažu biće riješeno u roku od 24 sata, samo tih 24 sata nikako da prođe, a SMS kodovi i dalje dolaze na stari broj. Otišao i rekao zbogom. Sad prešao u Unicredit BL pa ćemo vidjeti.
Slična situacija, bio kod njih dugo i početkom augusta htio uzeti kredit, sve uredno popunjeno i ovjereno, dokumentacija i kreditna sposobnost uredna, ali "zapeo" zahtjev na potvrdi broja. Tačnije, njihovi nesposobni operateri navodno zvali na mobilni telefon 6 puta i "niko se nije javio", a kod mene na telefonu ništa. Dvije sedmice kasnije kaže nismo mogli stupiti u kontakt s firmom. Nazovem ljude iz firme, kažu nemamo od njih nikakvih poziva, možemo ti i ispis poziva dostaviti, ali nazvaćemo mi njih. Ljudi ih zvali na broj za potvrdu koji su dali nekoliko puta kroz 3–4 dana i niko se ne javlja, samo muzika za čekanje 10 minuta i prekinu poziv (zvali ispred mene, isto tako i sa mnom bilo dok žena nije ručno označila da je potvrđen moj mobilni, ali, kao, ne može to uraditi s brojem firme). Odem u poslovnicu, objasnim sve kreditnoj službenici, ona će na to kao možemo pustiti na zahtjev ponovo, ali nemamo nikakve direktne linije s operaterima sem te na koju se ne mogu dobiti. Ja rekoh, hajd ti to otkaži, nema smisla da se vuče nemalo 5 sedmica i doviđenja. Je li moguće da su toliko nesposobni i šta će im uopšte "potvrda broja" kad imaju sve podatke ostale i o firmi i o meni. Niđe veze s mozgom.