Čiča iz Rogače je napisao:
nju primitivs Nervozni Poštar
To brate, novi primitivizam, Zabranjeno Pušenje, Top Lista Nadrealista, Nervozni Poštar i još puno toga iz prošlog vijeka.. a sada Brkovi kao neka vrsta nastavka na Poštara.
Možda sam star ali ta muzika je bila prava stvar, Rukuju se rukuju, Zana (pade mi na pamet sad), da ne nabrajam, ma bilo šta iz tog perioda je zakon za ovo danas, možda je samo subjektivno, ali jebiga.
Prošle godine sam se pokenjao na Konstraktu, ali nakon nekoliko slušanja i tumačenja sam shvatio da pjesma ima više slojeva i da je genijalna ako je shvatite.
Kritika brzog modernog života, zapostavljanje zdravlja, lažni idoli, psiha.. pjesma ima poruku i ta specifična umjetnost nije za svakoga.
Onda da se vratimo unazad - Rambo Amadeus, iliti Antonije Pušić, genijalac, intelektualac, umjetnik kojeg mnogi ne shvataju je 2012. zajebavao stotine miliona Evropljana na Eurosongu.
I njegova legendarna prijeratna pjesma 'Prijatelju prijatelju, m'rš u pizdu materinu'.
E sada da se osvrnem na Let 3.
Kao Srbenda ne stojim na strani Nato pakta, ali pjesma im je ekstra zajebancija, trolovanje, antiratna strategija, ruže u čmaru kao i devedesetih, golotinja, njihov stil, malo zajebancije, što da ne zajebavaju malo Evropljane.
Inače Eurosong je otišao u neku stvar u posljednjih 15-16 godina.
Pobjednici su pederi, lezbejke, muškarci koji se osjećaju kao žena, ili izgledaju kao žena, ili su zarobljeni u tijelu žene, ili su žene sa bradom, ili su žrtve rata, uglavnom to je freak show.
Let 3 je meni drag zato što su idioti koji imaju vulgarne i eksplicitne nastupe i pjesme i kada se ovako zajebavaju sa auditorijumom imaju moju podršku.