Citiraj:
1. Ako nije istina da su muslimani morali nositi bijele trake zasto se i dalje insistira na marsevima bijelih traka....
Ako se nesto obiljezava a to nije istina nego cista laz kako ocekivati da "druga strana" uopste zeli da zivi i saradjuje sa ovom prvom stranom koja iznosi neistine.
2.Jednom sam te pitao da li N.Oric po tebi treba da odgovara za ratne zlocine, nisi mi odgovorio ni sa da ni sa ne vec si ga uporedio sa Arkanom...ja znam da Arkan nije vadio oci zarobljenim civilima a Oric JESTE.
3. Da li mislis da ako muslimani prestanu izigravati zrtve i priznaju da su i njihovi pripadnici izvrsili ratni zlocin i genocid nad srbima u ratu 92-95 moguc suzivot naroda na ovim prostorima.
4.Da li mislis da komunisticka greska oko neispitivanja i negiranja genocida nad srbima u 2.SV.ratu pocinjenih od strane ustasa i njihovih muslimanskih saveznika iz Handzar divizije je dovela da je bratstvo i jedinstvo tako lako puklo jer su muslimani i hrvati opet htjeli isto samo im ovaj put nije poslo za rukom....
1. To ces morati pitati njih. Ja s tim ama bas nikakve veze nemam i mislim da se tu neko cisto malo zajebo pa ga sad blam ici u rikverc. Trake ili ne, to sto se desilo se desilo i samo dzabe prave pometnju bas s tim trakama, jer insistiranje na istim po meni daje prostora za sumnju i manipulacije. "Strane" ce saradjivati i saradjuju, eno su dogovorili da ce biti spomenik nevino ubijenim izgradjen, samo jos da se dogovore oko mjesta.
2. Da , treba da odgovara. I ja sam isto cuo iz trece, pouzdane ruke da je pas od covjeka i da stoji iza dosta zla koje je zadesilo nevine Srbe oko Srebrenice. Indirektno snosi krivicu za ono sto se nama desilo poslije.
3. Suzivot je moguc, desava se vec. Ja prekosutra letim za Bl, slavicu NG sa Srbima, znaci tu smo, niko nista ne izigrava ni ne priznaje. Ono sto ti ciljas je prosao voz, politike u globalu su vec otisle , kao i propaganda, mitologija koja zivi svoj zivot.
4. Ne bih rekao da je neko nesto krio bas posebno u vezi jednihj , drugih ili trecih. O genocidu i stradanju Srba se sjecam da sam ja ucio i citao u skoli , stvari pisane za vrijeme Tita, posjecivao se Kragujevac, Jasenovac itd. S druge strane jeste se stavljao poklopac na neke stvari gdje je nacionalnost dolazila do izrazaja, ali ako cemo realno, sve 3 strane imaju masu stvari za ukazati sto se tice cenzure i stisavanja. Jasna stvar da je to bila jugoslavenska nacionalna politika i da su vladajuci osjecali da je to najbolji put kad se vec islo u tom pravcu. Takodje to sto su Muslimani i Hrvati "opet htjeli isto" je necija fantazija smisljena da zastrasi, sto im je i uspjelo.