The_new_Statesman je napisao:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bruka-na-vrhu-visocice-okrenuli-janje-kod-stecaka-koji-su-pod-zastitom-drzave/190728072
I dalje mi nije jasno sta je ovde skaradno
Citiraj:
ako je neko Srbin, onda smo to mi muslimani. Vi ste doseljena vlahadija, koju su Turci doveli preko Drine. Dosli ste za Turskim konjima. Turci vas handrili, I naselili po begovskoj zemlji, zemlji plemica, koji su primili Islam.Kasnije ste se pokatolicavali I popravoslavnjivali. Vi cak niste ni Vlasi, vi ste VLAHO-TURCI.Jedini pravi Srbi smo mi muslmani, potomci cara Dusana, kralja Tvrtka,
Citiraj:
Ima li ijedan fratar i pop da je dao zivot za Bosnu? Nema jbt, nema, oni napadaju Bosnu. Katolicanstvo je doslo u Bosnu ucjenom Vatikana a prkoslavlje ne doslo sa ovcama i kravama iz Rumunjske. Oficijelna vjera Bosne je Islam. Posljednji bogumilski did je primio islam.
Citiraj:
Djikanima smetaju dokazi da je BiH najstarija zemlja.
Citiraj:
sta ocekivat od posrbica unisti sve sto nema kokardu ili krst...genocidni urbicidasi naravno niko nece odgovarati za ovo
Citiraj:
Imena i prezimena su starija od glupe vlahadije i kriscanstva ali vlah voli sve sebi da prisvaja.
Citiraj:
kako stoci u vunenim carapama i opancima objasnit sta je stecak kad kapacitet mozga primitivca blokiran...fuj
Citiraj:
E pa ja mislim da vas nije bilo.Mi smo starosjedioci koji smo dolasko Fatiha prihvatili islam.A vi ste dosli s osmanlijama na ove prostore.Vi se pomagali njima da kopaju provalije pri osvajanju Konstantinopola, danasnjeg Istanbula.To je zapisano u historiji osmanlijskog osvajanja.
„А се лежи Озрин Копијевић, жупан кнеза Павла. Се писа дијак Милосалић Баројевић. Смрти не поисках навиден краљевства босанскога и госпоцтва србскога за мога господина службу. Бодоше ме и сјекоше ме и стјераше и тој смрти не допадох и умрих на рошдество Христово и господин ме воевода окрили и укопа и побележи.”