banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 08:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2011, 21:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Bitna je pobjeda ali mora mnogo bolje ..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
soba 39 je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Једино да се са ОФК-ом побијете да ли сте ви или они БСК :roll:

Citiraj:
Zvezda je par sekundi bila sa deset igrača na terenu, jer je sudija Miodrag Gogić u 57. minutu pokazao direktan crveni karton Kaduu zbog starta sa dve noge, ali su se svi navijači domaćih smirili i nasmejali kada se Gogić predomislio i ipak izvadio žutu kartu.
Nekako ćemo se mi sa OFK-om i dogovoriti,ali kako ćete vi sa HAŠK Građanskim ? :D

Ми смо Фрањини, Фрањо је наш.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://www.youtube.com/watch?v=MrE6lp0m ... r_embedded 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

To mogu samo delije !!!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bojann je napisao:
To mogu samo delije !!!
:lol: gori ko da je finale lš a ne Smederevo.Ja sam se bio prepao za "komšiluk" da iskrica ne frcne.Ne daj bože :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 23:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

18 500 posjeta , toliko oni nemaju kad su igrali u LS :D Danas su delije odrzale cas navijanja !!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bojann je napisao:
18 500 posjeta , toliko oni nemaju kad su igrali u LS :D Danas su delije odrzale cas navijanja !!
Ma gdje porediš njih i nas pobogu si brate :roll: Da je bilo ljepše vrijeme mislim da bi cifra bila oko 30000.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 00:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Igra tu i tamo bez zavrsnice...Borha zvjer,ostali prosek,Evandro me razocarava gledao sam 10 tekmi od kad je dosao i on je sve tanji i tanji...Delije po ko zna koji put objasnile neke stvari...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 00:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
И шта кажеш соба,било би нас 30 000 да није хладно? Било нас је и данас 25 000 само објективни новинарчићи по обичају и налогу тадића и компаније имају своје шеме за пребројавање. Само на западу је било преко 10 000 људи. Вјероватно би било и 50 000 да је долазио Милан,па би и ти брже боље запалио за Бг.,зар не? Сачекаћеш још десетак година док не уђемо у ту јебену лигу шампиона. Важно да ти спушташ Гробаре на интернету. Људима пола људи лежи по затворима,трибина им је у курцу,али нека ти велики Цигане паметујеш колико их има на стадиону. Иначе,најбоље навијање ове сезоне,у 66.минути трећи свјетски рат. Игра,појма немам,ови центар нису прешли,а сиромах од нашег лијевог бека из 10 покушаја није успио да изведе нормалан центаршут. Не бих ја ни писао,али ме увијек као балавца изнервирају неки коментари.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Оооооо... ђе си ти, Нитро, нема те 100 година на форуму. Обавезе?

Totalno obaveze. Novi posao, nove odgovornosti, manjak slobodnog vremena, period adaptacije... Bla bla bla, da ne kenjam previše. Inače tu sam ja uglavnom pročitam sve što pišete, samo ne mogu nači vremena da napišem neki kvalitetan post...

Citiraj:
Као и често прије, углавном се слажем са твојим писанијем. Нешто друго ми је привукло пажњу у овом твом "роману". А то је да је Ади већ играч (дакле, не само потенцијал), а Ћосић још неоформљен и неискусан, како ти кажеш. А пази, Ли Ади је из факин Гане и само је две године старији од Ћосића. А Ћосић је опет као највећи таленат на тој позицији од Видића и Звездино дете. Што само говори о Звездиној омладинској школи.

Какве су твоје информације око рада омладинске школе? Дакле, ово како су Руси дошли.
Роби је Мијаиловића прикључио првом тиму и он игра сасвим слодно за 17-огодишњака. Људи у Београду хвале овог младог голмана Вилсона Цаковића, као велики потенцијал и ускоро ће и он у први тим.

Има ли још нешто вриједно пажње, од ових у Сопоту и у омладинском погону? Има ли промјена у раду омладинског погона?

Što se tiče omladinske škole, bojim se da se tu jedino može pouzdati u Robija i njegov njuh i ogromno iskustvo, da namiriše igrača i odmah ga uzme pod svoje, jer se od omladinske škole, kako se meni čini, Zvezda još dugo neće 'ljeba najesti. Direktor je i dalje Ratko, a glavni i odgovorni Toma Milićević. E sad, njegova zadnja, vrijedna pomena generacija, jeste ona 1984., koja opet sve svoje može da duguje tadašnjem treneru prvog tima, Zoranu Filipoviću, koji se nije libio da gomilu 18-godišnjaka baci u vatru i da im glavne uloge u timu. Zvezda je tu sezonu, završila sa zaostatkom od mislim, 18 bodova za Partizanom, ali je dobila Bastu, Jankovića, Milovanovića (vjerovali ili ne, on je tada najavljivao raskošan potencijal) i ostale iz te generacije. Problem škole, generalno, nisu talentovani igrači, jer je Srbija nepresušan izvor istih, već opet marifetluci oko igrača koji su još u pelenama, te neznanje stručnog kadra, koji sa tim klincima radi. Već godinama, iz te škole nije izašao igrač koji bi podsjećao na Robija ili Piksija, odnosno igrač, koji bi bio kreator igre, plej sa tehnikom, pasom i urođenom kreativnošću, usmjerenom u pravom smjeru. Uglavnom se fabrikuju neki krilni igrači, centralni krljatori, bekovi i štoperi... Njima je u suštini najlakše da odskoče u mlađim kategorijama, jer nije teško primjetiti da bek ili krilo sa lakoćom preslaguje protivnike uz svoju aut liniju, a da štoper dominira u odnosu na vršnjake, jer u tom uzrastu, ako je iole fizički jači i napredniji, on je vidno dominantan. Upravo to je ono što predstavlja veliki problem, uz činjenicu da mlade pod svoje grabe menadžeri, čim se malo pokažu. Pomenuti Toma Milićević, jednostavno je stari izanđali kadar Bata Đorine škole, koji ne može da raspozna pravog talenta, ni da mu ga guraju ispred nosa, a takav je i dalje glavnokomandujući u struci, kada je riječ o omladinskoj školi. Tu se ulaganjem Rusa, neće puno promijeniti, a ni koliko će i kako biti uloženo, mislim da nikom u stvari nije poznato.
S obzirom da i dalje lično smatram, da je sadašnja uprava, grupa neznalica i petljaroša, koji rade posao kojem nisu dorasli (bez obzira što smatram da bar Lukić, nema loše namjere), koja usput i dalje ništa ne radi transparentno, otud nemam pojma, šta je sa ulaganjima u omladince.

Dakle, Caković jeste talenat i vrlo je moguće da dobije priliku, jer će Prosinečki, sa svojim stručnim štabom, brzo uvjeriti manjkavosti Stamenkovića, koji je dobar golman, ali sa njim nije adekvatno rađeno na vrijeme, da se otklone nedostaci tipa, bespotrebnih izletanja, manjka elementarne tehnike i još ponečega. Od ostalih, valjda Đorđe Đurić vrijedi nešto, ali oko njega je zapelo zbog stipendijskog ugovora i problema sa istim, zbog čega je on trenutno u nekom nedefinisanom statusu i što je još gore, dečko želi da ide. Šteta, jer je on upravo štoper i bolje bi bilo da je forsiran umjesto Ćosića. Nemam ništa protiv tog dečka, ali on više nije igrač Zvezde i glupo je sad da se CSKA čine usluge u vidu kaljenja igrača, koga su oni uzeli upravo od Zvezde...
Dalje, mislim da su Andrej Mrkela i Milan Pršo isto olako izgubljeni, kao i Jevrem Kosnić. On je bio najbolji igrač u mlađim uzrastima, čak je proglašavan za najboljeg igrača na nekoliko međunarodnih turnira, a onda je otprašio za Italiju. Da li u Inter ili Palermo, nisam siguran... Dakle sve što vrijedi brzo nestaje iz kluba, što će reći da omladinska škola i dalje jako loše stoji, pogotovo na organizacionom planu...

Dakle shoole, što se tiče omladinske škole, mislim da je situacija upravo onakva kakvom sam je opisao, a to je da nam ostaje nada da će Robi sam da više pažnje posveti tome i da on insistira na igračima, koje smatra adekvatnim potencijalom, da ih ugura u prvi tim i što prije, on lično počne da radi sa njima, jer pomenuti "kadar", mlade igrače može samo da upropasti...

Citiraj:
Ovo je najpozitivniji Nitrov komentar od kad sam ja na forumu

Šta da ti kažem skeva... Stvari su dovoljno loše i bez mojih konstatacija, pa nije loše da se povremeno ugura ponešto optimizma :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 01:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eh da, dodaću još i za danas, da je već poslije Smedereva, evidentno da Robija očekuje đavolja rabota. On ima viziju, koncepciju, vidi se i da čovjek zna sve o fudbalu, ali on ne može da od par igrača i gomile poluigrača, za jedne pripreme napravi respektabilan tim. Ako mi se čini dobro, kod Robija će stvari da budu postavljene tako, da se protivnik u fazi odbrane lomi presingom, u fazi napada posjedom lopte, koji će se zasnivati na pas igri, a da se sve to održi, potreban je rotacioni sistem u segmentu sastavljanja tima, jer to neće moći sa 5-6 ozbiljnih igrača u rotaciji... Od tri ključne stavke, zasad je moguće da potpuno ispoštuje samo inisistiranje na presingu, jer i od običnih panjeva, može da napravi fizički spremne igrače koji će da jure za protivnikom svih 90 minuta. Za sve ostalo, potrebni su mu igrači, koje će dobrim dijelom, morati i sam da napravi...

Okrenimo se sad onima koje sam ja proglasio za igrače koji imaju kvalitet. Koroman davi loptu i tu ga ni Bog neće promijeniti. Kaluđerović će imati najviše problema da se prilagodi novom sistemu igre, jer ne igra u postavci gdje ostatak tima radi za njega, a on kampuje u petercu, čekajući loptu. Moraće da se kreće, otvara i traži prostor, a on na to nije naviknut. Borha je zasad vrhunsko pojačanje. Dodatni plus je što je pripreme počeo najnespremniji, a sad je fizički superioran u odnosu na ostatak tima. Dakle profesionalac, radan i još zna lopte. Ako održi ovaj nivo igre, Rambu da se podigne spomenik za njega... Ninkov je standardan i od njega ne treba očekivati neki drastičan pomak, jer on objektivno igra na svom maksimumu. Adi ima kvalitet i kod njega je samo pitanje motivacije. Ostali, kao što rekoh, uz par izuzetaka, uglavnom poluigrači nedefinisanih pozicija i upitnog znanja, uz izuzetke mlađih... Evandro ostaje najveća enigma. Pretpostavljam da je u pitanju neprilagođenost na niske temperature, drugo okruženje, način igre i još gomila faktora. Ako je on onaj tip centralnog veznog i zaigra, kako od njega očekuju, mislim da će brzo dobiti ključnu ulogu u timu...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 01:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Отприлике, то су и моје информације.

Од овога је прошло скоро две године:

Citiraj:
Омладинци и Кадети Фудбалског клуба Црвена звезда, њих укупно 14, потписали су у уторак 16. јуна, своје професионалне и стипендијске уговоре. Шесторица играча је парафирало професионалне уговоре на три године, док су осморица потписали стипендијске на исти временски период.

Професионалци:

1. Вилсон Цаковић, голман, рођен 1991. године у Горњем Милановцу.
2. Ђорђе Вукосављевић, полушпиц, рођен 1991. године у Краљеву.
3. Стефан Денковић, лево крило, рођен 1991. године у Београду.
4. Горан Чаушић, централни везни, рођен 1992. године у Београду.
5. Стеван Луковић, десно крило, рођен 1992. године у Прокупљу.
6. Филип Стојковић, десни бек, рођен 1993. године у Ћуприји.

Стипендисти:

1. Ђорђе Деспотовић (1992. годиште).
2. Милан Зорица (1992. годиште).
3. Марко Дмитровић (1992. годиште).
4. Ненад Станковић (1992. годиште).
5. Иван Драгићевић (1993. годиште).
6. Урош Степановић (1993. годиште).
7. Стефан Рудић (1993. годиште).
8. Срђан Мијаиловић (1993. годиште).

http://www.crvenazvezdafk.com/src/ugovo ... ontent.htm

Пази, сви ови момци данас имају између 18 и 20 година (Ли Ади је дошао у Звезду са 20 година). А нико није још у првом тиму, у првом тиму је рецимо тај фамозни Рељић које је доведен из Пљеваља да нам буде појачање.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 01:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Или рецимо, биће ми жао ако овај дечко оде, Нитро.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0Vl1U-1Kt_w[/youtube]

Огњен је из Градишке. Прошао је Козарину фудбалску школу од пионира, као рецимо и овај Закарић који сад добро игра за Широки, само је Закарић старији пар година. И једног и другог је од пионира тренирао женин отац. Он баш хвали Огњена, ем потенцијал ем вриједан ем у глави ОК. Као, ако га не зезне нека повреда, пред њим је будућност.

За кадетски тим Звезде је дао 44 гола на 33 утакмице, за кадетску репрезентацију Србије на 27 мечева дао је 18 погодака. Имаш овдје два гола која је дао Шведској прошле године (јебига, знам да не волиш Бата Ђору, али он му је селектор 8) ): http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=462336

Прошле године је дао грчкој репрезентацији два гола и одмах су га звали у АЕК. Сад га наводно отимају "браћа" из Олимпијакоса. Код нас на уговору као стипендиста, а Грци изгледа понудили мало бољу лову.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam zadovoljan prikazanim juce. 80-20 posed lopte, 10-0 korneri... Ocigledan je pomak u igri, lopta je vise na zemlji, ima vise dodavanja, za razliku od jesenjeg dela, ovo na oko deluje bolje. Brine me napad. 2-2 sutevi u okvir gola, a jedini pogodak na utakmici iz penala. Dzaba nam tolika terenska inicijativa, ako ne poprave realizaciju. Nadam se da ce se sto pre uigrati i poceti sa stvaranjem veceg broja prilika, inace sav napredak mogu baciti u vodu

Igrace ste uglavnom svi opisali, a na navijace ne treba trositi reci.

"Sve sto sad, hocemo je..."

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Дочекасмо и ту прољећну премијеру, игре и даље нема. Синоћ нисмо направили ни једну једину шансу сем пред крај када је Нинков шутирао поред гола. Да не би оног пенала велико је питање како би утакмица завршила. По мом мишљењу формација овој гарнитури играча апсолутно не одговара, формацију игре нам читају апсолутно сви (што је био случај и у прошлој сезони).

Знам да звучим песимистично, али по мени све је исто. Што ме највише боли, Каду и Рељић играју у првој постави!

Просто, немам више снаге да пишем било шта... Све је већ речено на полусезони.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gocias je napisao:
По мом мишљењу формација овој гарнитури играча апсолутно не одговара, формацију игре нам читају апсолутно сви (што је био случај и у прошлој сезони).

Знам да звучим песимистично, али по мени све је исто. Што ме највише боли, Каду и Рељић играју у првој постави!

Ne čitaju, nego nabiju kompletan tim na 30 metara od gola, pa ne može igla proći. Ovo što je Prosinečki zamislio, nerealno je očekivati da može raditi preko noći i sa Stevanom Reljićem, parom "davitelj protiv davitelja" Koroman-Kadu i sličnima.
Bez obzira što je jalova inicijativa, ne znam kad smo zadnji put držali loptu 80%?
Upada mi u oči Ćosić, sad mislim da je greška. Premlad je, nejak je, otresao ga je Ćeran par puta kao slinu, uz to i ispade jednom opasno. Vjerovatno će jednom biti klasa, ali sad je praktično još omladinac. Valjda će Vilotić uskoro.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 14:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma ljudi Reljic i Kadu su morali igrati jer nije imao ko...
koga bi stavili na lijevog beka kad imamo samo jednog i to gorespomenutog. Kadu je u prednosti nad Lazovicem jer radi bolje na trenizima bar tako kazu oni koji budu...A dodajmo i Radojicu :angry4:

Inače pitam ponovo he he ima li ko da planira na Indjiju...
Ja zbog posla nisam bio na Smederevu a zena jeste 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja bih isao, ali ne znam kako ste organizovani, kolilo ljudi ide, cime se ide, koliko novca za put treba...

Ovako sam ne verujem da cu pre Aprila gore, tada igramo sa Cukarickim

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 17:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Borha i Ninkov su dobri po desnoj strani, ljudi nešto i rade, probijaju i kombinuju. Ovi na lijevoj strani ništa, i kad nešto naprave Reljić ne može lijevom centrirati ko čovjek. Kadu da nedade gol ne bih ni primjetio da je igrao, totalni vezista. Lazović čim udje dade onu loptu za jedinu 100% našu priliku. Navijanje prejako

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
За кадетски тим Звезде је дао 44 гола на 33 утакмице, за кадетску репрезентацију Србије на 27 мечева дао је 18 погодака.

Mene, pravo da ti kažem, čudi da ovog momka već neko nije ugrabio pod svoje. Ili kakav menadžer tipa Stojića ili neki drugi klub. Poenta i tvog i mog posta, pored lošeg, pardon, kriminalnog rada sa mladima, jeste i to da su njihovi ugovori apsolutno nezaštićeni i da ih finansijski bolje stojeći klubovi, dobijaju tako što pronađi posao roditeljima i neki bolji stipendijski ugovor za klinca. To je za sve jače klubove kap u moru, od ulaganja, a mogu da dobiju puno. Evo konkretno, Zvezda je izgubila, u posljednjih par godina, bar 6-7 igrača iz omlaidnskog pogona. Pored nešto ranije, Đuričića i Kovačevića, pa onda Ćosića, potom one koje sam ja pominjao, Kosnića, Pršu i Mrkelu, a sad potencijalno gubi i Đorđa Đurića. Ne mora da znači da će svaki od njih postati vrhunski fudbaler, ali većim klubovima nije ništa u njih, tako mlade uložiti i po 300 do 400 hiljada zbirno, za koju sezonu, samo ako su potencijalno dobri igrači. U Zvezdi još važi pravilo da se igrač mora napraviti za džabe, bez grama ulaganja...To je ona škola Tome Milićevića, o kojoj sam govorio. Ako valja, odskočiće od uzrasta, a da niko sa njim i ne radi pošteno. Zbog toga se često dobije vezista koji igra samo jednom nogom, bek koji ne zna da centrira iz trka, štoper koji je slab u skok igri i tako dalje. A uglavnom se dobijaju samo krljatori, jer elementarnim tehničko taktičkim stvarima, tu djecu nema ko da nauči... Zbog toga gotove igrače, srpski klubovi generalno, sve teže i prodaju... Kako pobogu da Zvezda nekoga proda, kao svoj produkt, kad je posljednji izdanak te omladinske škole, Vladimir Bogdanović. Kod ozbiljnog rukovodstva kluba, za takav brutalan ispad i propust, odnosno napad na kršten fudbalski rad, letjele bi glave na sve strane...

Citiraj:
По мом мишљењу формација овој гарнитури играча апсолутно не одговара

OVOJ garnituri igrača, ne odgovara apsolutno nijedna krštena fudbalska formacija. Zadnji put je ovaj tim imao nešto što liči na igru, kad je aktuelni srpski selektor, forsirao taktiku bez lijeve strane, sa sve Blažićem kao centralnim veznim.
Znači da bilo šta fudbalsko, što pokuša da se uradi sa ovim grešnim fudbalerima u pokušaju, u startu donosi velike probleme treneru. Ja nisam ni očekivao da se odmah uspostavi neka igra, jer sezonu i po, bilo je prisutno potpuno odsustvo iste. Više se nadam da je ova polusezona filter, koji će Robi da postavi, a potom da eliminiše iz tima polu i ne fudbalere. Rekoh, sa 5-6 njih, koji bi se mogli nazvati fudbalerima, teško se može napraviti ozbiljna ekipa, pogotovo za jedne pripreme. U sadašnjoj situaciji, to što su fizički potpuno spremni, može da se smatra aposlutnom premijom...

Elem, očekujem ubrzo i rotacije u startnih 11, koje je Robi prvobitno zamislio. Vjerovatno će Jevtić uskoro dobiti više šanse od Kaluđerovića, Vešović umjesto Koromana, a Lazović, dok se još malo prilagodi novim zahtjevima i ulozi, skoro sam siguran da će dobiti više šansi, i to u samom veznom redu... Andrija je prilično statičan napadač i u ovoj formaciji, to je kapitalan gubitak u oba segmenta, napdačkom i defanzivnom, jer se igra faktički sa igračem manje. Jevtić se više kreće, otvara bočno i traži loptu i van šesnaesterca, a ta pokretljivost, daće mu prednosti i u defanzivi sigurno, pogotovo u stalnom presingu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]