banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 21:21 Danas je 23 Jun 2026, 21:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 728, 729, 730, 731, 732, 733, 734 ... 6076  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
A kakva je sansa da Srdjo (konacno) zaigra malo naprijed danas?

Срђо је играо у Добоју мало напријед али се није баш прославио, мислим да ће данас да се проба на новој позицији :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 09:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Неће бити стрима управо сам обавјештен, чак је и неки спонзор дао паре да иде стрим уживо али неки линкови никако да им прораде (ма шта год то значило), остаје само тај снимак, ако стигнем снимићу утакмицу па окачити негдје.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Играо сам Борца на клаџи,5ака ставио,биће нешто ваљда. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Колика је квота? :)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
Колика је квота? :)

3.10,а на нерјешено 3.30. :) А нећемо изгубити сигурно.Има ли пријенос на неком радију можда РТРС?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 13:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Кад почиње утакмица?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
u 16.00
pomozi Bože!!!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Schlager je napisao:
Behare,koliko sam primjetio tvoj jedini zadatak je da na ovoj temi omalovazavas klub i usput smaras ljude sa podacima o BH reprezentaciji. Vidis da ljude nervira i jedno i drugo,a nijedan podatak koji si dosad iznio nije bio tacan,ni da ce Fiser biti Predsjednik Saveza,ni da ce Avduka biti starter u Zenici,sad trabunjas o nekom namjestanju,nazivas ljude fasistima i mislim da ti se previse tolerise ovdje.
Da se mene pita ja bih te banovao ako danas Borac ne pobjedi zbog vrijedjanja kluba koji nije namjestao ni kad je ispadao iz Lige i stavljanja Borca u isti kos sa onima koji su sve navikli "sredjivati".

Kao prvo ja nisam rekao da je utakmica namjestena danas, jako dobro znamo da Borac nikada nije kupovao utakmice. Ja sam samo iznio svoje misljenje, jeli sam 1000% ubjeden da danas pobjedujemo. I to je naravno samo moje misljenje.
Sto se tice Avduke, on je bio jako blizu prvih 11(tako sam i napisao i za njega i Malteica) i do samoga pocetka utakmice se nije znalo ko ce poceti, jeli Hasagic nije bio spreman, a Darko je odigrao 20min.

Ja sam jako duze od mnogih ovdje na forumu, i nikada nikoga nisam vredao niti imam tu namjeru, ja jako VOlLIM ovaj grad, ovaj klub. Covjeka sam (ako se on moze tako nazvati) nazavo fasistom jeli mi je u vise navrata slao PP koje su bile pune fasistickih bljuvotina. Ja sam ga u vise navrata ljubazno zamolio da ignorise moje postove, na isti nacin kao sto ja ignorisem njegove.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Banjalucki_Behar je napisao:
Schlager je napisao:
Behare,koliko sam primjetio tvoj jedini zadatak je da na ovoj temi omalovazavas klub i usput smaras ljude sa podacima o BH reprezentaciji. Vidis da ljude nervira i jedno i drugo,a nijedan podatak koji si dosad iznio nije bio tacan,ni da ce Fiser biti Predsjednik Saveza,ni da ce Avduka biti starter u Zenici,sad trabunjas o nekom namjestanju,nazivas ljude fasistima i mislim da ti se previse tolerise ovdje.
Da se mene pita ja bih te banovao ako danas Borac ne pobjedi zbog vrijedjanja kluba koji nije namjestao ni kad je ispadao iz Lige i stavljanja Borca u isti kos sa onima koji su sve navikli "sredjivati".

Kao prvo ja nisam rekao da je utakmica namjestena danas, jako dobro znamo da Borac nikada nije kupovao utakmice. Ja sam samo iznio svoje misljenje, jeli sam 1000% ubjeden da danas pobjedujemo. I to je naravno samo moje misljenje.
Sto se tice Avduke, on je bio jako blizu prvih 11(tako sam i napisao i za njega i Malteica) i do samoga pocetka utakmice se nije znalo ko ce poceti, jeli Hasagic nije bio spreman, a Darko je odigrao 20min.

бехаре,које си ти вјероисповјести?

Ja sam jako duze od mnogih ovdje na forumu, i nikada nikoga nisam vredao niti imam tu namjeru, ja jako VOlLIM ovaj grad, ovaj klub. Covjeka sam (ako se on moze tako nazvati) nazavo fasistom jeli mi je u vise navrata slao PP koje su bile pune fasistickih bljuvotina. Ja sam ga u vise navrata ljubazno zamolio da ignorise moje postove, na isti nacin kao sto ja ignorisem njegove.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Behare.

Ti si jutros napisao doslovce "Ne brinite nista,pobjedjujemo 100%,sve je sredjeno",a sad pises kako Borac ne namjesta utakmice i prosipas sasvim drugu pricu,tj prodajes muda pod bubrege.
Za mene takva dvolicnost znaci samo da si gnjida od covjeka i da cu te ovog momenta staviti na ignore listu,da mi se tvoji postovi uopste ne otvaraju u browseru.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ево једна вијест од јуче, са детаљнима анализама, статистикама и слично...
Ето, па читајте... Има материјала...

Citiraj:
Slavija i Borac sutra igraju srpski derbi Premijer lige BiH

Tradicija, statistika, trenutna forma i položaj na tabeli za fudbalere Slavije ne znači mnogo uoči nedeljne utakmice 20. kola Premijer lige BiH, pošto mečeve ova dva kluba, gotovo uvijek, krasi neizvjesnost. Borac je zadnji put gostovao u Istočnom Sarajevu prošle godine kada je u polufinalu Kupa BiH bilo 2:2. U zadnjem prvenstvenom okršaju, prošle jeseni u Borac je u Banja Luci slavio s 4:1, a godinu dana ranije u Istočnom Sarajevu bilo je 0:1. Šef Stručnog štaba Slavije Dragan Bjelica očekuje dobru utakmicu i priželjkuje da njegov tim nastavi niz dobrih rezultata.

- Dobru atmosferu u timu nakon dvije vezane pobjede protiv Zrinjskog i u gostima protiv Budućnosti dodatno podiže činjenica da ćemo protiv Borca nastupiti u najjačem sastavu. Nemamo problema s karnotnima, a na sreću ni s povredama. Prvenstvenu pauzu smo iskoritili radno i odradili mini ciklus priprema s ciljam da što spremnije dočekamo lidera. O protivniku ne treba trošiti previše riječi. Činjenica da je Borac vodeća ekipa koja ima samo dva poraza u dosadašnjem dijelu šampionata i da je primio samo devet golova dovoljno govori. Banjalučani zaslužuju respekt, ali naši megdani su po nekom nepisanom pravilu uvijek neizvjesni i uzbudljivi. Rivalitat klubova govori da je ovo najveći srpski derbi u Premijer ligi BiH, pa ne sumnjam da ćemo odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu. Uz želju da osvojimo sva tri boda očekujem i ogromnu podršku naših navijača koji bi trebali da budu naš dvanaesti igrač – kaže Bjelica.

On je dodao da je Slavija ove sezone pred domaćom publikom odigrala dosta dobrih utakmica.

- Na našem terenu i pred našim navijačima u ovoj takmičarskoj sezoni pali su najjači klubovi iz Premijer ligi BiH, a daćemo sve od sebe da tako bude i protiv Borca – rekao je Bjelica.

Slavija i Borac igraju u nedelju od 16 časova na stadionu Slavije, a od 22,30 časova na programu RTV Istočno Sarajevo koji se emituje u sistemu kablovskog operatera Elta biće prikazan snimak utakmice.

Statistika međusobnih susreta:

Prva liga Republike Srpske

Slavija – Borac 4 2 0 2 4:5

Kup Republike Srpske

Slavija – Borac 3 3 0 0 7:2

Premijer liga BiH

Slavija – Borac 9 4 1 4 13:15

Kup BiH

Slavija – Borac 4 1 2 1 2:4

UKUPNO:

Slavija – Borac 20 10 3 7 26:26

Za statističare:

PREMIJER LIGA BiH

2002/03

Borac igrao u prvoj sezoni novoformirane Premijer lige BiH i na kraju zauzeo 7. mjesto, Slavija ostala u šampionatu Srpske

2003/04

Borac je i ove sezone bio Premijerligaš i osvojio je 7. mjesto, a Slavija je usvojila šampionsku titulu u Prvenstvu Republike Srpske sa 61 osvojenim bodom i 10 više u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Gacka.

2004/05

11. kolo Slavija – Borac 3:0

26. kolo Borac – Slavija 3:1

Slavija je bila 10. sa 41 bodom, dok je Borac sa 40 osvojenih bodova zauzeo 15. mjesto i ispao iz lige.

2005/06

Borac je igrao u Prvoj ligi Republike Srpske i u istoj sezoni izborio povratak u Premijer ligu BiH. Banjalučani su tada osvojili 62 boda, što je bilo za 9 više u odnosu na drugoplasirani Ljubić. Slavija je ove sezone bila 5. u Premijer ligi BiH sa 41 bodom.

2006/07

2. kolo Slavija – Borac 3:2

17. kolo Borac – Slavija 1:2

Slavija bila 3. sa 53 boda i izborila učešće u tadašnjem Intertoto Kupu, dok je Borac sezonu okončao na pretposljednjem mjestu sa 39 bodova, što je značlo novi povratak u šampionat Srpske.

2007/08

Borac ponovo igrao u Prvoj ligi Republike Srpske i osvojio naslov prvaka sa 67 osvojenih bodova, druga je bila Sloga iz Doboja sa 53 boda. Slavija je ove sezone bila 8. u Prmijer ligi BiH sa 44 osvojena boda.

2008/09

14. kolo Slavija – Borac 1:0

29. kolo Borac – Slavija 1:1

Prošla sezona je bila najuspješnija za oba kluba. Slavija je završila na 2. mjestu sa 52 boda i sa osvojenim peharom u Kupu BiH, a na taj način obezbijedila je učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dok je Borcu Evropa izmakla na samom kraju. Banjaučani su bili 5. sa 49. bodova.

2009/10

7. kolo Slavija – Borac 0:1

22. kolo Borac – Slavija 3:1

Borcu je ovo bila najbolja sezona, pošto je na kraju osvojio Kup BiH i 3. mjesto u PL BiH sa 53 osvojena boda, dok je Slavija sezonu završila na 14. mjestu sa 35 osvojenih bodova i to joj je bila najlošija godina u PL BiH.

2010/11

5. kolo Borac – Slavija 4:1

Borac je jesenji šampion i lider prvenstvene tabele sa 43 osvojena boda, dok se Slavija nalazi na 7. mjestu sa 28 bodova.

PREMIJER LIGA BiH

Slavija – Borac 9 4 1 4 13:15

PRVENSTVO BiH:

Slavija i Borac su odigrali ukupno 9 prvenstvenih utakmica u Premijer ligi BiH.

Slavija je 4 puta bila domaćin. Slavila je 3 puta, a jednom je poražena i to u prošloj sezoni 0:1. Kao domaćin postigla je 7 a primila 3 gola.

Isti rivali su u Banja Luci odmjerili snage 5 puta u Premijer ligi BiH. Borac je pobijedio dva puta, Slavija jednom, a jednom je susret završen bez pobjednika. Borac je na svom stadionu postigao 12, a primio 6 golova.

U ukupnom skoru u Premijer ligi, od devet međusobnih sureta Slavija ima 4 pobjede, isto toliko poraza i jedan remi uz 13 postignutih i 15 primljenih golova

KUP BiH

Polufinale 2003/2004

17.03.04. ISTOČNO SARAJEVO: Slavija – Borac 0:1

04.04.04. BANJA LUKA: Borac – Slavija 0:0

Borac prošao u finale. Igrao na Koševu sa Modriča Maximom 1:1, a nakon boljeg izvođenja penala slavila Modriča Maxima 4:2.

Polufinale 2009/2010

24.03.10. ISTOČNO SARAJEVO: Slavija – Borac 2:2

14.04.10. BANJA LUKA: Borac – Slavija 1:0

Borac je osvojio Kup BiH pošto je sa Željezničarom u Banja Luci odigrao 1:1, a na Grbavici 2:2

KUP BiH

Slavija – Borac 4 1 2 1 2:4

PRVENSTVO REPUBLIKE SRPSKE

1995/96 Slavija igrala u grupi Istok, a Borac u grupi Zapad, pa se nisu međusobno sastajali.

97/98, 98/99, 99/00 Slavija igrala u Drugoj ligi Republike Srpske

2000/01

4. septembar 2000

4. kolo Slavija – Borac 1:0

24. mart 2001

19. kolo Borac – Slavija 2:0

2001/02

8. novembar 2001

14. kolo Slavija – Borac 2:1

22.maj 2002.

29. kolo Borac – Slavija 2:1

PRVENSTVO REPUBLIKE SRPSKE

Slavija – Borac 4 2 0 2 4:5

PRVACI REPUBLIKE SRPSKE

2009/2010. FK ’’Drina’’, Zvornik

2008/2009. FK "Rudar", Prijedor
2007/2008. FK "Borac", Banja Luka
2006/2007. FK "Laktasi", Laktasi
2005/2006. FK "Borac", Banja Luka
2004/2005. FK "Radnik", Bijeljina
2003/2004. FK "Slavija", Sarajevo
2002/2003. FK "Modrica Maxima", Modrica
2001/2002. FK "Leotar", Trebinje
2000/2001. FK "Borac", Banja Luka
1999/2000. FK "Boksit", Milici
1998/1999. FK "Radnik", Bijeljina
1997/1998. FK "Rudar", Ugljevik
1996/1997. FK "Rudar", Ugljevik
1995/1996. FK "Boksit", Milici

KUP RS

Sezona 05/06 – polufinale Kupa RS

BANJA LUKA: Borac – Slavija 4:2, ali je za zelenim stolom Slavija dobila utakmicu p/f 3:0

ISTOČNO SARAJEVO: Slavija – Borac 1:0

Slavija se plasirala u finale u kojem je u Modriči savladala Rudar Prijedor 3:2.

Sezona 07/08 – finale Kupa RS

02.06.08. BANJA LUKA: Borac – Slavija 2:3

Kup Republike Srpske

Slavija – Borac 3 3 0 0 7:2

http://www.rtvis.tv/latn/?page=67&kat=152&vijest=49246

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ovi što spominju fašiste, i malo malo pa nekog etiketiraju s tim, bolje da ćute. Jel znate vi šta je radio fašistički režim i koja je njihova ideologija?

Zaboravite tu riječ, imate riječi nacionalista, šovinista ...

Sve se nekako nadam da bi Veljović trebao da proradi, nekako protiv Drine bez obzira što su ga mnogi kritikovali i za tu utakmicu, nekako se vidjela želja, ulazio je u prilike, vidjelo se i da nije slučajno tu i da može pa ajde Veljo pokaži se. "zasijaj zvezdo"

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Borac u srcu je napisao:
Ovi što spominju fašiste, i malo malo pa nekog etiketiraju s tim, bolje da ćute. Jel znate vi šta je radio fašistički režim i koja je njihova ideologija?

Zaboravite tu riječ, imate riječi nacionalista, šovinista ...

Sve se nekako nadam da bi Veljović trebao da proradi, nekako protiv Drine bez obzira što su ga mnogi kritikovali i za tu utakmicu, nekako se vidjela želja, ulazio je u prilike, vidjelo se i da nije slučajno tu i da može pa ajde Veljo pokaži se. "zasijaj zvezdo"

хахаха сад си ме мало насмијао,не због поста него због твог потписа и писма на којем је написан пост :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Banjalucki_Behar je napisao:
Schlager je napisao:

Pričaš gluposti, al nevjerovatne... AVDUKIĆ JE BIO JEDAN OD DVOJICE IGRAČA KOJI NISU BILI NI NA KLUPI, ALO NI NA KLUPI, A ZNAŠ LI ONDA KOLIKO JE TO DALEKO OD PRVIH 11...
Kada sam već počeo da se nerviram moram te pitati znaš li ko je drugi igrač koji nije bio u Protokolu... Ogi Vranješ, e sada dal je slučajno ili ni9je nemam pojma... Nadalje, to što si ti duže na ovom forumu uopšte ne znači da treba da se tolerišu tvoji ispadi i provokacije, ako ti je klub drag, onda ćeš to da pokažeš na neki drugi način, a ne da pišešš kako je nešto namješteno... Tvoja jedina veza sa klubom je čovjek koji je popola pukao sa mozgom Fišer, a nije ni teško pretpostaviti zašto ti je on idol...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Да управу си, јбг опомени ме, деси се у афекту пошто ме иритирају са фашистима а не знају ни шта то значи.
Десило ми се то још једном и онда цијели пост однесем тамо на превод али нисам примјетио све ми на екавицу превео, а ни нико од осталих није примјетио или није хтио да каже.
Е сад се више неће дешавати, ријешен проблем

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Има ли негдје пријенос текстуални или радио???

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ima na scsport.ba

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 15:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
ja mislim da ce biti povremeno ukljucivanje na BH radiu.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pocelo je!!!!Aj Borac ajmo momci!

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Stevo i Vidakovic u prvoj

Vrh

[ 121506 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 728, 729, 730, 731, 732, 733, 734 ... 6076  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]