Braneee je napisao:
da, moglo se to uraditi na wwinu... cini mi se 30 km, uplatis isplatis i tako u nedogled... ali se nije davao bonus na svaku uplatu, nego si morao imati najvise uplata u tom mjesecu... cini mi se da je prvih 15 dobijalo odredjeni bonus, ne mogu se tacno sjetiti, davno bilo...
Ne znam za tu akciju, ali ja sam iskoristio onu koja je bila, cini mi se, u februaru prosle godine. Ne sjecam se tacno , ali cini mi se da je bonus bio 5 evra na uplatu od 10 evra i 10 ili 20 evra na uplatu od 100 evra. Uplata je morala biti izvrsena u banci i mogle su dvije uplate po racunu. Tada nisu kontrolisali ID, pa sam otvorio 3 naloga, na sva tri naloga uplatio dva puta po 20 maraka, sa ta tri racuna odigrao istu utakmicu, tri ishoda, i dobio nesto para. Poslije podigao sve pare sa tih naloga i bog te veselio. Prvi cisti profit u istoriji kladjenja. Cuo sam od momka za salterom u banci da su dolazili ljudi sa po 20 uplatnica, sve isti podaci, samo drugi username, koja je to perverzija bila, a ja se bojao za svoja tri naloga, hoce li provaliti. Ubrzo nakon toga Wwin je uveo da se mora uplodovati neki licni dokument da bi se isplatilo sa racuna.
Naravno, akcija je za Wwin bila uspjesna, jer iako je bilo trezvenih ljudi koji su uzeli pare i rekli "hvala", mnogo je vise bilo onih koji su spiskali i depozit i bonus isti dan. Jedna cura koja je radila tad u Wwinu mi je rekla da nikad nisu prijavljivali vise pazara na racun online kladjenja nego za vrijeme trajanja akcije.