banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 14:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Maj 2009, 01:06 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Apr 2009, 17:24
Napred NeoKrstashka drzava Izrael! Sve sto nervira muslimane sirom sveta i Islam, ima moju punu podrsku. Kao sto je Izrael! Uostalom, antisemitizam nije Srpska osobina, i ne treba da se trujemo istim. Ko je mogao da deli Jasenovac sa Srbima, nije nam neprijatelj!!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 11:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Saturn? je napisao:
Haha,vi pricajte gluposti.

a _zoka,ako je wikipedija izvor ... u qrac sve.

Rekla sam VJERNICI Jevreji. I ta informacija mozda i nije tacna,ali zelite li reci da je izmisljeno i sve ono sto pise u Tori i Talmudu?

Da,neko je pitao,a i mene interesuje....ZASTO BAS JEVREJE svi kao mrze? Hahahaha,ima li tome nekog odgovora,po mogucnosti nepristrasnog?

Wiki sam naveo jer sam prvo naletio na taj link.....,a protokoli jesi izmišljotina da pokrene talas antisemitizma,znalo se i mnogo prije wikipedie...................
Btw,Tora=Stari Zavjet.....................a ono o ne gledanju u oči je kao da si rekla da svi crnci imaju.................."ritma".
Jevreje svi mrze jer je crkva i vlast uvijek bila pohlepna za njihovim parama pa je usmjeravala vjernike da ih mrze.............a ukorjenilo se u narodu,jbg.Samo,zaboravlja se da je i Isus rođen kao Jevrej.......

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Saturn? je napisao:
Talmud! Tora!
Zasto se cenzurisu ti navodi?!
Vrijedjanje je postaviti to na forum a NIJE uvredljivo kao religija,kao sadrzaj svetih knjiga?!
Boze ti pomozi!
Da,onaj ko je citao odlomke ili ako je kao "Goja" uspio doci do citavih knjiga i procitati ih,taj razumije!
I otkud samo nekom ideja da su to neki likovi iz trenutnopolitickih razloga kao prepravljali i dopisivali?!
Svi mi znamo da to nije istina! I ako JESTE,molim da mi se argumentuje i dokaze ko,kako,kad i zasto je to prepravljao!
Mislim stvarno!
I da,procitajte malo Sionske mudrace i te protokole! Procitajte,je*o vas Matrix!

Taldmud! Tora! A, biblija? A, kuran?

Saturn? je napisao:
Da,neko je pitao,a i mene interesuje....ZASTO BAS JEVREJE svi kao mrze? Hahahaha,ima li tome nekog odgovora,po mogucnosti nepristrasnog?

Koji svi? Debili kojima se kita ne dize, pa im krivi Jevreji, crnci i Kinezi?! Primijetio sam da su rasisti uglavnom vrlo ruzni i iskompleksirani ljudi.

Al' i da nestanu svi, tebe cure opet nece volit'. Jebiga, za to moras da budes il' lijep il' pametan...

U svakom slucaju bolje je to sto komplekse lijecis na forumima, nego da ides okolo i ubijas ljude, al' da si retard to stoji.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 16:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Hm, koliko Jevreja zivi u RS/BiH? Ima li ih makar 0,5%? Cisto sumnjam... I onda nesto palamudite o Jevrejima i o tome kakvi su...
Ni ja nikada nisam bio rasista dok na fakultetu nisam poznao veci broj crnaca iz Afrike - od tada ih ne volim. Veci su rasisti nego svi bijelci zajedno... :angry4:
Slicno je i sa Jevrejima - stalno kukaju kako im je lose, kako su progonjeni, kako su pobijeni u Holokaustu i sl. Pa jbm mater, ko im daje pravo da bombarduju Palestince kako im duvne i nikome nista. Poznao sam poprilican broj Arapa, izmedju ostalog iz Izraela, i gledam na stvari u malo drugacijem svjetlu ;) A onda dodju Jevreji sa svojim "daj, daj, daj" i stalno im lose. Vidim sta se desava, izmedju ostalog, u PL gdje stalno kukaju kako su izgubili imovinu i sl. Ma daj bjezi - oni nisu u stanju da budu zadovoljni i to ti je!
Nisam antisemit a ni rasista ali ako mogu da izbjegnem crnce i jevreje (pogotove one iz Izraela) to i cinim :confused3:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2009, 21:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mirdza je napisao:
Hm, koliko Jevreja zivi u RS/BiH? Ima li ih makar 0,5%? Cisto sumnjam... I onda nesto palamudite o Jevrejima i o tome kakvi su...
Ni ja nikada nisam bio rasista dok na fakultetu nisam poznao veci broj crnaca iz Afrike - od tada ih ne volim. Veci su rasisti nego svi bijelci zajedno... :angry4:
Slicno je i sa Jevrejima - stalno kukaju kako im je lose, kako su progonjeni, kako su pobijeni u Holokaustu i sl. Pa jbm mater, ko im daje pravo da bombarduju Palestince kako im duvne i nikome nista. Poznao sam poprilican broj Arapa, izmedju ostalog iz Izraela, i gledam na stvari u malo drugacijem svjetlu ;) A onda dodju Jevreji sa svojim "daj, daj, daj" i stalno im lose. Vidim sta se desava, izmedju ostalog, u PL gdje stalno kukaju kako su izgubili imovinu i sl. Ma daj bjezi - oni nisu u stanju da budu zadovoljni i to ti je!
Nisam antisemit a ni rasista ali ako mogu da izbjegnem crnce i jevreje (pogotove one iz Izraela) to i cinim :confused3:

LOL, jebote, citav post zvuci kao dobra parodija na rasistu.

Prvi boldovani dio bukvalno manje crnaca - manje rasizma.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
:roll:
Kad vec moram da ti crtam... Koliko si crnaca poznao u zivotu? A koliko Jevreja? Mislim...
Nemam nista protiv njih, ne smetaju mi "zato sto postoje", ne smatram da treba da ih zatvore u geta - jednostavno ih izbjegavam u privatnom zivotu i toliko. Poznao sam ih sasvim dovoljno da bih iz toga mogao da izvucem neke zakljucke.
over & out

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 17:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Avg 2006, 17:24
Saturn? je napisao:
Bogoubice? To je bio argument u srednjem vrijeku,sad to i nije nesto... Ko ih danas zato ne voli,ne kazem mrzi,taj je ost`o tamo :lol:

Uopšte nije smiješno. Mnogi su zaista ostali u srednjem vijeku, kao npr. članovi Obraza koji za svoj antisemitizam upotrebljavaju i ovaj argument, a u svijetu ima još mnogo hrišćanskih fundamentalista što se koriste tom floskulom.

Saturn? je napisao:
I to po meni nije nikakav argument ni obrazlozenje...

Zaboli me kurac što to "po tebi" nije obrazloženje.

Провери обим злонамере непријатеља
и његову снагу о кремени брид своје.
— Oskar Davičo

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2009, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mirdza je napisao:
:roll:
Kad vec moram da ti crtam... Koliko si crnaca poznao u zivotu? A koliko Jevreja? Mislim...
Nemam nista protiv njih, ne smetaju mi "zato sto postoje", ne smatram da treba da ih zatvore u geta - jednostavno ih izbjegavam u privatnom zivotu i toliko. Poznao sam ih sasvim dovoljno da bih iz toga mogao da izvucem neke zakljucke.
over & out

Jevreja i crnaca sam upoznao vrlo malo, pa nisam mogao izvuci neke zakljucke, ali sam na forumima upoznao toliko ogranicenih bolida da mi dodje da se autobanujem.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 02:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Zapadni Jerusalim je dio države Izrael dok je istočni bio dio Jordana ali nakon napada na Izrael 1967. i taj dio je stavljen pod kontrolu Izraela.

Ja znam sljedeće stvari o Izraelu (činjenice su iznijeli ljudi koji su nekada živjeli u BiH a sada su dole). Naime Jevreji ne smiju nikada napustiti Izrael. Ako porodica ide na odmor uvijek neki član iste mora ostati u zemlji kao garancija da će se porodica s puta vratiti u Izrael. Ako Palestinac napusti Izrael ne mora se vratiti u isti.

U Izraelu ne postoje političke emisije na TV-u kao kod nas. Na TV-u se javnosti servira samo ono izraelska politička elita smatra da javnost treba čuti. Satelitski program ne postoji jer se ne dozvoljava mišljenje različito od zvaničnog izraelskog (mada mi ovo zvuči suludo ali tako su prenijeli). Svaki dan se narod u Izraelu podvrgava takvoj psihozi kao da će svakog trenutka doći do krvavog rata. Jevreji u Izraelu su ksenofobični za razliku od njihovih sunarodnika u ostatku svijeta.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 07:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Ovo mi sve zvuči kao jedna velika laž........

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2009, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
_zoka je napisao:

Ja sam to čuo od Jevreja koji su živjeli preko puta moje zgrade u Mostaru a sada su u Izraelu.

Nije ni u Izraelu sve sjajno. Ono što mi se dopada je kako su od pustinje napravili plodno tlo.

Strah Izraela od eventualnog nuklearnog napada je opravdan s obzirom da je jug Izraela pun bojevih glava ukopanih pod zemljom. Zato je čitava frka u Izraelu oko juga zemlje.

Inače nemam ništa protiv postojanja države Izrael čak mi je drago da se i Jevreji konačno negdje skrasili ali sam protiv toga da se i dalje naseljevaju jevrejski doseljenici na zapadnu obalu jer ako se ovako nastavi tamo palestinaca zaista neće biti i neće biti uopšte prostora za njihovu državu. Jevrejima su se apetiti opasno povećali kada su vidjeli da drže USA u šaci. Izrael naseljava doseljenike koji bi bili topovsko meso u slučaju nekog većeg sukoba. Takođe ne razumijem politiku da se svi Jevreji nasele u Izrael. Izrael je po površini nešto veći od Slovenije a ima 7 miliona stanovnika.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 00:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
hercegovac27 je napisao:
_zoka je napisao:

Ja sam to čuo od Jevreja koji su živjeli preko puta moje zgrade u Mostaru a sada su u Izraelu.

Nije ni u Izraelu sve sjajno. Ono što mi se dopada je kako su od pustinje napravili plodno tlo.

Strah Izraela od eventualnog nuklearnog napada je opravdan s obzirom da je jug Izraela pun bojevih glava ukopanih pod zemljom. Zato je čitava frka u Izraelu oko juga zemlje.

Inače nemam ništa protiv postojanja države Izrael čak mi je drago da se i Jevreji konačno negdje skrasili ali sam protiv toga da se i dalje naseljevaju jevrejski doseljenici na zapadnu obalu jer ako se ovako nastavi tamo palestinaca zaista neće biti i neće biti uopšte prostora za njihovu državu. Jevrejima su se apetiti opasno povećali kada su vidjeli da drže USA u šaci. Izrael naseljava doseljenike koji bi bili topovsko meso u slučaju nekog većeg sukoba. Takođe ne razumijem politiku da se svi Jevreji nasele u Izrael. Izrael je po površini nešto veći od Slovenije a ima 7 miliona stanovnika.

Palestinci vec imaju svoju drzavu. Zove se Jordan. Bivsi Trans-Jordan.

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Palestinci nemaju svoju drzavu,tek treba da je dobiju.
A sto se tice Jevreja,nisam licno upoznao ni jednoga(a vidjam ih skoro svaki dan - kapice, zulufi, cak i kod djecaka i sl.),ali sam cuo da su jako bahati i ponasaju se kao da su nejevreji manje vrijedni.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 16:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
laoce je napisao:
A sto se tice Jevreja,nisam licno upoznao ni jednoga(a vidjam ih skoro svaki dan - kapice, zulufi, cak i kod djecaka i sl.),ali sam cuo da su jako bahati i ponasaju se kao da su nejevreji manje vrijedni.

Palestinski Jevreji, Hriscani ili Arapi, na koga mislis? Palestinski Arapi nemaju svoju drzavu? A sta je onda bivsi Transjordan?

Ako su za tebe 'Palestinci' nacija za sebe, onda su po toj logici i 'Kosovari' nacija.

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

laoce je napisao:

A, sta je to "Palestinci"?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 07:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Do stvaranja Izraela,Palestinac je bio uobičajen naziv za Jevreje iz tog regiona.Ovo što se sada zove Palestincima su ustvari Arapi.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
MILO je napisao:
DA LI STE ZNALI?

-Da li ste znali da svi oni koji nisu Židovi, a žive u Izraelu, ne mogu u toj državi kupiti niti pak iznajmiti zemlju.

- Da li ste znali da su registarske tablice Palestinaca u Izraelu u boji, kako bi se Židovi mogli razlikovati od ostalih?

- Da li ste znali da se Jerusalem - i istočni i zapadni dio - od cijele svjetske zajednice, uključujući i USA, smatra okupiranom teritorijom, a ne dijelom Izraela?

- Da li ste znali da je Izrael 85% resursa vode dodijelio Židovima, dok se preostalih 15% dijeli na sve Palestince? Na primjer, u Hebronu 85% vode je dato za 400 židovskih doseljenika, dok preostalih 15% mora biti podijeljeno među 120000 Palestinaca koji žive u Hebronu.

- Da li ste znali da USA svake godine Izraelu dodjeli pomoć u visini od 5 milijardi dolara?

- Da li ste znali da godišnja pomoć Amerike Izraelu nadmašuje pomoć koju Amerika daje čitavom afričkom kontinentu?

- Da li ste znali da je Izrael jedina zemlja na Srednjem istoku koja ima atomsko oružje?

- Da li ste znali da je Izrael jedina zemlja na Bliskom istoku koja je odbila da potpiše sporazum o nuklearnoj proliferaciji, uskrativši sa svoje strane gostoprimstvo međunarodnim inspektorima?

- Da li ste znali da je Izrael okupirao dvije suverene nacije ( Liban i Siriju ), uprkos rezolucijama Vijeća sigurnosti Ujedinjenih nacija?

- Da li ste znali da je Izrael decenijama trenirao i plaćene ubice slao u druge zemlje, kako bi tamo ubijali izraelske političke neprijatelje?

- Da li ste znali da su visoko rangirani vojni oficiri u izraelskim snagama odbrane, javno dozvoljavali da se nad nenaoružanim ratnim zatvorenicima provode egzekucije od strane IDF-a?

- Da li ste znali da je Izrael odbio da procesuira svoje vojnike koji su priznali da su vršili egzekucije nad ratnim zarobljenicima?

- Da li ste znali da Izrael konfiskuje bankovne račune, biznis i zemlju, odbijajući da plati odštetu onima kojima je konfiskovana imovina?

- Da li ste znali da je Izrael digao u zrak američko diplomatsko predstavništvo u Egiptu, i da su u međunarodnim vodama napali američki brod, ubivši 33, a ranivši 177 američkih mornara?

- Da li ste znali da je prema nedavnoj anketi magazina „Fortune”, koja je provedena u Vašingtonu, obznanjeno da drugi po snazi lobi u Americi ima izraelski AIPAC?

- Da li ste znali da Izrael postoji uprkos 69 rezolucija vijeća UN?

- Da li ste znali da je današnji Izrael prisvojio više od 400 sada nestalih palestinskih sela, i da je, davši im nova izraelska imena, promijenio njihov fizički izgled, prekrivši tako tragove svoje rabote?

DA LI ZNATE OVO:

http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm

:o
STRAVIČNO I REFRESH

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 00:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
To su samo laprdanja onih kojima smeta napredak jedne male zemlje i njenog ponosnog naroda, okruženog vijekovnim neprijateljima.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 08:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
hercegovac27 je napisao:
Zapadni Jerusalim je dio države Izrael dok je istočni bio dio Jordana ali nakon napada na Izrael 1967. i taj dio je stavljen pod kontrolu Izraela.

Ja znam sljedeće stvari o Izraelu (činjenice su iznijeli ljudi koji su nekada živjeli u BiH a sada su dole). Naime Jevreji ne smiju nikada napustiti Izrael. Ako porodica ide na odmor uvijek neki član iste mora ostati u zemlji kao garancija da će se porodica s puta vratiti u Izrael. Ako Palestinac napusti Izrael ne mora se vratiti u isti.

U Izraelu ne postoje političke emisije na TV-u kao kod nas. Na TV-u se javnosti servira samo ono izraelska politička elita smatra da javnost treba čuti. Satelitski program ne postoji jer se ne dozvoljava mišljenje različito od zvaničnog izraelskog (mada mi ovo zvuči suludo ali tako su prenijeli). Svaki dan se narod u Izraelu podvrgava takvoj psihozi kao da će svakog trenutka doći do krvavog rata. Jevreji u Izraelu su ksenofobični za razliku od njihovih sunarodnika u ostatku svijeta.

nemoj ovo pisati vise ni na jednom forumu....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
spavac je napisao:
hercegovac27 je napisao:

nemoj ovo pisati vise ni na jednom forumu....

Што? Да га не нађе "Мосад" :D

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]