Little angel je napisao:
Kupi mu neku super Istoriju nekog dijela svijeta ili jednog naroda.
Dobru Geografiju. Vjerujem, ako to voli, da ima i literature, ali može se naći, ako ne voli čitati, možeš mu naći nešto sa puno fotografija ili ilustracija.
Kupi mu ono čudo za fotke što ima slideshow i nabaci fotki digitalni ram,dobra ideja,doduse nije bas ono korisna ali za poklon ok,mozes iskopati neke fotke vama drage kad ste bili klinci ili tako nesto pa ubaciti i ja sam to svom bratu kupila,neki kupon za masazu,ako je " penzija " i ne voli bas izlaziti,neko ludo cebe+ kutiju kokica+neki dobar film
zippo upaljac ima ih bas ludih... ja sam bas bez inspiracije za poklone,mom bratu je ljetos bio 30.rodj,sve sto sam smislila vec je imao ili me sabotira nekim glupostima,a dobio je od parfema,torti,neki tatoo kupon ,cvjetica za kroksice(nesto karakteristicno za njega,opsjednut je kroksicama
,valjda ima i tvoj brat nesto sto bas " lici" na njega ) ,upaljaca,odjece,putovanja,karikatura...eee da,ne znam hoces li u medjuvremenu dolaziti u bl,mom bratu je djevojka poklonila predobru karikaturu,radio neki momak sa akademije,bas bas je odlicno uradio ,mogu ti poslati fotku da vidis a i naci kontakt ...