Ne zezam se. Al' u oba slučaja su događaji bili toliko neuzbudljivi da nisu vrijedni pomena. Jedan sam pogotovo upamtio do najsitnijih detalja, jer je bio smiješan.
Kao, sanjam ja da se vraćam iz škole i pred kućom sam svog kolege Trive. Pokucam i sjedam na betonski zidić koji je uglavljen oko pločnika po sredini vrta ispred njegove kuće i gledam u krošnju visokog četinara(ni dan danas nemam pojma kako se tačno zove, dal' je Bor il je nešto drugo...). Pada šišarka pored mene i ja se sklonim odatle da me slijedeća ne bi pogodila u glavu. Istrčava Triva pored mene i kurči se sa novom loptom koju je juče zbavio. On titra loptu, a ja razmišljam kako ja ne znam isto tako. Govorim mu da se skloni ispod četinara da ga ne zvekne šišarka. On se pravi pametan "Ma kakva jebena šišarka, to padne svake prestupne!.." i nekoliko trenutaka kasnije šišarka ga stvarno dekne po glavi. Dok se on češe ja se zadovoljno cerekam. Utom izlazi njegova mama i nudi mi šolju bijele kave. Na šolji nacrtan pas Pluton.
Sutra ja i Bodo idemo iz škole i on mi govori da je rek'o Triva da naletimo do njega da nam nešto pokaže. Malo pred Trivinom kućom stretnemo Bodinu mamu koja ga odvuče odmah na ručak jer nije ni doručkovao. Ja odem sam do Trive. Ostatak znate. I bi čvoruga
.
Ovaj drugi put sam sanjao kako se moja cura i ja vozimo kroz kanjon Vrbasa i ona me natjera da stanemo na jednom mjestu da ju fotografišem. Sutra ja i ona odemo do Balkane iz zajebancije(neka proslava je bila u pitanju) i ona me stvarno natjera da baš na tom mjestu stanemo, koje nije ni po čemu značajno i da je fotografišem. Svi detalji se redaju kao u sinoćnjem snu od a do ž.
A te situacije
Znači, držim ja onaj aparat i bojim se da kliknem
. I Trive sam se sjetio
. Naravno, ništa ne bi.