Шајин je napisao:
MuskoBre je napisao:
Pa da, a tek je i proslo 145 dana da si uopste na forumu. Znaci brzo ucis. Znaci perspektivan si. Znaci dobro bi nam dosao.
је л' баш неопходно да се овако неко одјебе? На страну што су Тројкини приједлози некоме добри, а некоме безвезни, али човјек само предлаже, а очигледно има и знање из неких области.
чак и да сматрате да је приједлог дебилан напишите размотрићемо и слично, некако ми ово прегрубо, а није први пут да се дешава
Kako bi bilo da pogledas malo sire na cijeli slucaj, da ne kazem tematiku? Nas ovde ima, ne znam, 10 -20, sa cca. po 10 godina staza, i vecina itekako ima zavidno i znanje, a i iskustvo sa raznih foruma, i mislim da itekako vodimo racuna o funkcionalnosti foruma, i tesko je naci nesto iole bitno, da o tome nismo barem razmisljali, a bogami i implementirali. Cim se ukazala opcija za RSS pracenje foruma, uveli smo. Cim se pojavila opcija za Tapatalk plugin, uradili smo i to, da ne nabrajam dalje.
Ne radi se o Trojci, Marku, Janku, nego JA LICNO imam osjecaj da taj stav vuce na ono :"Vi ste svi indijanci i debili, za sta je vama trebalo 10 godina, ja to rijesim za 10 dana, ja cu sad da vam pokazem sta i kako". U zadnje neko vrijeme, prijedlozi su se sveli na neam pojma neke trice i kucine, dodavanje vremena u quotanju i cemu vec, centriranju teksta, drz ne daj, sve u svemu, gola voda.
Bilo ko, ti, ovaj onaj, nek iznese neki prijedlog koji stvarno doprinosi necemu, ja prvi cu reci svaka cast, kako se samo mi do sada nismo toga sjetili.
Ovo naravno govorim sve u svoje licno ime