banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 09:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Nov 2012, 00:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Ja sam se iskreno nadao da su pripadnici turskog kontigenta jer bi u tom slucaju bili itekako kaznjeni jer je turska vojska prilicno striktna. Ako su u pitanju EU drzavljani, oni ce eventualno biti vraceni u zemlju porijekla, dobiti lagani ukor i novcanu kaznu i sve to ne zbog maltretiranja lokalnog stanovnistva nego cisto zbog povrede discipline. Na zalost, znajuci nase zakone, sudove i policiju, da je slucaj takav da su svi akteri iz RS, niti bi se o tome pisalo niti bi bilo ikakve kazne za pocinitelje (mozda prekrsajna prijava koja bi se izgubila vremenom u arhivi ili kakva sitna novcana kazna), tako da bi isti prosli sa jos manje posljedica nego sto ce ovaj olosh.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Sargas je napisao:
Sve se to može... Napad na policijsko vozilo, a time i jedinicu, opiranje hapšenju, pa fino dođe specijala da ubaljuga malo hrabre momke, pa tek onda na ispitivanje...

znaju oni cuvati svoje guze,bio je dovoljno trijezan da odmah pokaze eufor id i da im ne mogu nista :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 00:45 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
zamoliti djevojku i njenog kolegu da pristanu na slikanje, zamoliti doktore da kazu o povredama, uzeti neke stvari od tv kuca i napraviti video pa to fino na YT i drugim sajtovima ljepiti..danas se na taj nacin cuje glas, medijska kampanja..

druga solucija, noć je najbolji drug..

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 02:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Cudi me da nema standardnih komentara:"A, sta je ona radila u to doba na ulici?!"

Valjda sto su je napali Turci/Austrijanci.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 02:57 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
vjerovatno se Ana Curic kurvala i trazila od stranaca koji euro za dopunu,a to se nije dopalo njenom prijatelju Stefanu Brkicu.. :roll:
inace u moje vrijeme dobro se sjecam mi mladi subotom poslije 22h uopste nismo izlazili.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 03:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Timotic je napisao:

Se odnosi na...šta?

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Šta sam doživio da se i ja jedanput složim sa OFM-om. Stoku treba nahvatati i u mraku ih dobro iscipelariti! Onda neka ih šalju gdje god hoće! Slažem se što kaže i spavač da treba postaviti na youtube materijal o napadu na curu.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 08:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
azdajica-ny je napisao:
Sargas je napisao:
Sve se to može... Napad na policijsko vozilo, a time i jedinicu, opiranje hapšenju, pa fino dođe specijala da ubaljuga malo hrabre momke, pa tek onda na ispitivanje...

znaju oni cuvati svoje guze,bio je dovoljno trijezan da odmah pokaze eufor id i da im ne mogu nista :-?

Opiranje hapšenju i napad na službeno lice je uvijek opiranje hapšenju i napad na službeno lice, pa makar to uradio i Bog otac...
Šta ima veze što su pokazali identifikacione kartice. Neeće dobrovoljno da ide u stanicu, onda ga degenjaš malo i to je to... Kad mogu oni civile, pa možemo i mi njih... Ih šta se sve može, gdje su samo službe državne bezbjednosti...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Nije bilo opiranja prilikom privođenja, to je i na vijestima rečeno.
Naravno moglo se to malo isforsirati i primjeniti veća sila, ali ne vidim efekat. Imalo bi više negativnih posljedica, nego pozitivnih. A uz to domaće vlasti se boje tih stranaca više nego ikoga, baš zbog toga me čudi da se ovo nije i ranije desilo.

Mislim da je medijska pažnja najbolja solucija za ovakve stvari. Znači preko vlasti i političara, taman je sada išao izvještaj visokog predstavnika i RS. Zajedno sa tim upotrebiti i sredstva javnog informisanja (najviše internet).

Iako, toliko sam iznerviran događajem da mi se ni hajka na vojnike EUFOR-a ne čini lošom idejom.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ako je ikako moguce, podici privatnu tuzbu ovde Austriji protiv tih klipana i njihovih pretpostavljenih. Uzeti im po 10000 € i voz.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 13:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
digli se mirni i pitomi srbi koji zive u sredini gdje su nasilja i tuce rijedje od halijeve komete protiv dvojice austrijanaca turskog porijekla koji su 'pretukuli' dvoje omladinaca u 4 ujutro a pri tome nemaju pojma o cinjenicama. licemjerju nikad kraja.
neka su ih istukli ako su zasluzili, ako nisu tuzba, kes i gotovo.

a poznavajuci novinske senzacinalzime to 'prebijanje' je vjerovatno bilo par samara i jedno odgurivanje.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Macr0 je napisao:
digli se mirni i pitomi srbi koji zive u sredini gdje su nasilja i tuce rijedje od halijeve komete protiv dvojice austrijanaca turskog porijekla koji su 'pretukuli' dvoje omladinaca u 4 ujutro a pri tome nemaju pojma o cinjenicama. licemjerju nikad kraja.
neka su ih istukli ako su zasluzili, ako nisu tuzba, kes i gotovo.

a poznavajuci novinske senzacinalzime to 'prebijanje' je vjerovatno bilo par samara i jedno odgurivanje.

:lol: :lol:
makro 8) dingospo

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Par šamara i jedno odgurivanje i kontuzija kuka? :) I oštećeno policajsko vozilo jer je momak slučajno "sletio" na auto. :)

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
U sustini, privatna tuzba i opleti. A kao sto rekoh, jebes ti silu kojoj je najteze auto Tiguan. Vraga bi se kurcili pre nekoliko godina dok su putevima spartali tenkovi.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 13:56 
Veteran
Veteran

Talija je napisao:
Par šamara i jedno odgurivanje i kontuzija kuka? :) I oštećeno policajsko vozilo jer je momak slučajno "sletio" na auto. :)

Znas li sta treba da uradis da bi tijelom ozbiljnije ostetio vozilo?
Kontuziju mozes dobiti i ako zapnes za sto ako si osjetljiv, nije mjerilo.
Osim toga jesu to informacije rekla kazala ili provjerene?
Hocu reci vjerujem da je prisutno prenapuhavanje dogadjaja, ali vidjecemo...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Kad čujem priče o tužbama riga mi se, kakve tužbe, kome, eto navedite bar jednu tužbu koja je urodila plodom, nači ubijali su ljude, gazili ih autima, premlaćivali, uništavali im imovinu..., barem jednu koja je urodila plodom?
Nemojte mi samo pominjati familiju Starovlah, koji su dobili neku siću i to ne kao poslijedicu tužbe, jer njihova tužba je glat odbijena, a momak ostao doživotni invalid, i onda ovde neki opet seruckaju o tužbama, a presuda se zna unaprijed, još bi na kraju, uz batine koje su dobili, morali platiti advokata i sudske troškove :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 14:04 
Veteran
Veteran

mense cini da je eufor vojska a ne udruzenje bejbi siterki. mozda grijesim...

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Cura je vjerovatno dobila kontuziju od pada nakon sto je gurnuta. Da su joj oni nanijeli tu povredu, to sigurno ne bi bilo jedina povreda koju bi zaradila. Retrovizor se iskrivio ocigledno od guranja, znaci i njega su gurali. Nesto kontam da je bilo samo guranje. U svakom slucaju nekih tezih povreda nije bilo, ne dovoljno teskih da bi ovi agitatori od novinara napisali kako su "brutalno pretuceni" :confused3:
I nisam siguran da su vojnici isli svijesno traziti frku, em Austrijanci em bez oruzja pa da u BL izazivaju nered, sumnjam, to se ne radi tako sto djevojku gurkas. Sta je stvarno bilo, treba sacekati izvjestaj istrage od strane EUFOR-a, ali ona dva pijanca se mozda i ne sjecaju niti ce sigurno reci pravu verziju. U svakom slucaju treba cuti i njihovu verziju dogadjaja pa onda procijeniti ko je kriv.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
E . je napisao:
Timotic je napisao:

Se odnosi na...šta?

Da nije bitno samo djelo, nego to ko ga je pocinio.

Ne na ovom forumu, nego na "Nezavisnim", isl. obicno, kad su u pitanju slicni dogadjaji, ali su svi akteri lokalci, komentari su tipa:"A, sta je ona radila u to doba na ulici?"

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2012, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
U razvijenom svijetu odakle dolaze pravilo je da ne smiješ baš nekoga ni mrko da pogledaš, da mu se rugaš i sl. jer ima pravo da te prijavi. Da im je rađeno ne znam šta (šta bi to cura koja se vraća sa koncerta radila stranim plaćenicima??) oni nemaju pravo da upotrebljavaju silu.
A to što su mladu curu šutirali nogama dovoljno govori ko su i šta su.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]