lavić je napisao:
a braću Muslimane je Varnavino pisanje merodavno a tamo ispade da je Isus prevarant koji 3 puta najavljuje svoju smrt a na kraju ga 4 anđela uzimaju u nebo da nebi postradao.
Ne mjerodavno, nego pribliznije istini, ali ne i potpuno istinito.
lavić je napisao:
Dakle Istoriji ne smemo verovati ni mi ni Muslimani tako braćo Muslimani kad nas istorija vara vara i vas pa sve što vam neko upoređuje sa prošlošću znajte da laže.
Hm.
lavić je napisao:
Ako isus nije razapet onda ni učenici ne govore istinu i oni su po vama lažni kad im i učitelj reče ne istinu.
Pavle laze
lavić je napisao:
Ako Isus nije bio razapet onda Isaija laže.
Ako Isus nije bio razapet onda Mojsije laže.
Ako Isus nije bio razapet onda i Danilo laže.
Ako isus nije bio razapet onda svi Izrailjski proroci lažu.
Poslanici ne lazu, lavicu i to smo konstatirali, nego je problem ko je pisao ono sto se zeli "podvaliti" da su pisali poslanici.
lavić je napisao:
Ako Isus nije umro ni vaskrsnuo onda niko ni od nas ni od vas NEĆE VASKRSNUTI.
Isa a.s. nije umro niti vaskrsnuo. Ali hoce umrijeti...jer svaka dusa ce smrt okusiti.
lavić je napisao:
Neće Isus doi jer nije ni umro jer kad jedno reče a nije se zbilo onda neće ni drugo.
Isa a.s. ce izmedju ostalog doci i da umre.Jos se nije zbilo, ali hoce.
lavić je napisao:
Neće doći Duh Sveti jer kad Isus reče da će postradati a ne postrada onda ni Duha nema.
Čak i David slaga u psalmima ni on ne reče istinu.
Duh se moze izbaciti iz jednacine, a cak i David u psalmima spasava Isusa od smrti i on rece isitnu.
lavić je napisao:
VEČNI SAVEZ načini Bog sa Avramom našim ocem i reče Bog da će UMNOŽITI seme od oba sina, Zašto?
Pitanje za 1 000 000 dolara. Zasto??? Jer ako hoces da imputiras da je Ismail a.s. proklet i ostavljen kao prokletstvo i opomena ostalim narodima sta je onda s ostalim narodima koji su imali upravu tu ulogu??? Armorejci, narodi Hama, Kananci itd.itd.
Zasto savez??? Ako je proklet narod sto ga onda Bog blagosilja, nije to radi Ibrahima a.s. jer Bog nije blagosiljao ni Hama niti Jefeta radi Nuha a.s.....
Bog ima plan...
lavić je napisao:
Zato braćo moja Muslimani da bi ih bog-Muhamed pobio
Muhammed s.a.w.s. nije bog, lavicu stvarno me pocinjes iznenadjivati svakim svojim postom. Kur'anska maxima je sehadet koji glasi "Vjerujem da je samo Allah Bog i da je
Muhammed bozji rob i poslanik/prorok"
lavić je napisao:
Kako,pa tako što piše da će po Armagednu Muslimani POBITI SVAKOG JUDEJINA odnosno braću po Avramu čak će i drveće izdati Jevreje da bi ih braća po Ismailu pobila. Zato Bog blagoslovi i umnoži da bi imali jedni druge ubijati..???
Nisu li i ostali narodi trebali biti istrebljeni od Jevreja, Armorejci npr. i Kenanci, Filistejci, pa zidovi i dan-danas uzimaju to sebi za svetu misiju, a i sami poneki krscani u historiji.
lavić je napisao:
Zašto ubiti Judeje Zato što nisu razapeli Isusa već Judu izdajnika.
To nije osveta za poslanike s.a.w.s.
Armagedon veze nema s poslanicima, i njihovim nacinom kako su zavrsili svoju misiju.
Niko ne mrzi zidove sto kazu da su ubili Isusa /Isa a.s. pa i zasto bi kad Kur'an kaze "niti su ga ubili niti razapeli"...ima li smisla tvoja sumnja lavicu.
Zasto bi mi ratovali za Armagedona protiv naroda koji poslanika nije niti ubio niti razapeo, zasto se svetiti kad se to uopste nije desilo???
Pobrkao si locice
lavić je napisao:
razum poremećen silnom mržnjom
a mozda i zbog toga sto ti je razum poremecen silnom mrznjom...
lavić je napisao:
BLAGOSILJAM SVE POTOMSTVO OD OBA AVRAMOVA SINA.
"Recite: Mi vjerujemo u Allaha i u ono što se objavljuje nama, i u ono što je objavljeno Ibrahimu,
i Ishaku, i Ismailu, i Jakubu, i unucima, i u ono što je dato Musau i Isau, i u ono što je dato vjerovjesnicima od Gospodara njihova; mi ne pravimo nikakve razlike među njima, i mi se samo Njemu pok¬oravamo. "
(Kur’an: el-Bekare, 136.)