mary juana je napisao:
ihtus je napisao:
Onda si se ti izgubio, ali nema veze.
nisam se ja izgubio nego je tema otišla u ...
ako želiš možemo nastaviti ali post po post stavak po stavak, nije mi nikakav problem, ali i sam vidiš koliko imam posla

ok vidim,
Ja zelim da nastvim, zelim samo da ti kazem da ja ne ocekujem da cu ti nesto dokazati, jer nemamo nekog ko bi presudio i rekao da je jedan u pravu, ili ne.Jedino ko to moze je Bog, da abirtrira, sto mislim ta nije njegov posao trenutno.
Stalno se pozivas na pismo, i vjerovatno si ubjedjen da Pismo govori ono sto ti propagiras.Vjerovatno se cudis kako ja ili neko drugi ne vidimo tako jasnu istinu, koju Pismo uci, a ti nam izlazes.Hocu da ti kazem da i ja tako isto mislim u odnosu na tebe.
Zelim reci da ne mislis da je stvar jednostavna, i da si mi nesto dokazao, ti to ne mozes kao ni ja tebi.Svi se pozivamo na pismo.
Jedna od stvari koja mi se ne svida kod JS, je njihova iskljucivost u odnosu na druge.Vidis iako i ja vjerujem da postovanje ikona je pogresno, i dalje ne mogu da osudjujem i kazem da neko nece biti spasen.Zato sto jevandjelje Hristovo moze svakoga da nadje tamo gdje se nalazi.
Ej sjetio sam se!Molim te odgovori iskreno, kad bi ti neki covjek dao priliku, naj vise 30 sek., ili nekoliko recenica, da mu kazes nesto sto ti mislis da je naj vaznije.Sta bi mu rekao?