banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Jul 2025, 01:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2009, 09:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2005, 14:27
Vidim, i malo me plasi, koliko ljudi u BL ima koji gotive ove zvukove. Sad, ja sam bez predrasuda, ali za se necete sloziti sa mnom da su dva pomenuta benda poprilicno... (uprkos tehnickoj "savrsenosti")... poprilicno.... primitivna. Njihove melodije su uglavnom cheesey kao sam vrag, a produkcija je do mjere popmezna i pretenziozna da ubija i ono malo spontanosti koje bi pjesme mogle ponuditi. Vrlo cesto oni su tek korak iznad onog jeftinog HM zvuka iz osamdesetih. Preceso tu imamo solo izdrkavanje koje treba samo da pokaze koliko su vjesti gitaristi, u sto valjda niko ne sumnja. Itd.

A onda oni potvrdjuju i staro pravilo, da je "tehnicka" strana nebitna i to sto su tako uvjezbani muzicari ne znaci da ce muzika biti iole vrijedna. Sjetimo se svih velikih grupa iz proslosti, od Velvet Underground preko Pere Ubu i Swans pa do Bad Brains, Pixies itd. Svi su oni bili nesavrseni muzicari, tehnicki, ali je muzika bila znacajna.

To je kao kada bismo poredili pisca koji savrseno zna gramatiku i onog koji ne zna gdje se tacno stavlja zarez, ali ima nesto sto ovaj prvi nikad nece imati - genijalnost.

Ovde treba da odgovore samo oni koji se slazu, da vidim koliko nas ima. A oni koji slijepo vole svoje idole i koji nisu spremni prihvatiti racionalnu kritiku ne trebaju da se trude. Ovo je discussion board, tako da svak ima pravo na svoje misljenje, ne?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 10:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
naravno, samo sto su oni pride genijalni, zavsili berkli, aranzmani koje treba popamtiti iskljucivo za ozbiljniji iq itd...obicno ih pljuju oni ciji muzicki izrazaj zavrsava na simbolicnom drljanju gitare/bas/bubnja/klavijat. a ozbiljan muzicar ili onaj koji postuje tudjih 12 sati dnevno rada godinama to nikada nebi uradio jer je ugl svjestan koje su velicine.
loveless je napisao:
Ovde treba da odgovore samo oni koji se slazu, da vidim koliko nas ima. A oni koji slijepo vole svoje idole i koji nisu spremni prihvatiti racionalnu kritiku ne trebaju da se trude. Ovo je discussion board, tako da svak ima pravo na svoje misljenje, ne?

obicno ne odgovaram na ovakve teme ali si ti sebi dao za pravo da pises na temi dt, das ovoj naziv koji odise tvojom malicioznoscu, nazoves suplju drljavacku pricu racionalnom kritikom i pozelis da ti se jave "ostali sa porukom". spusti se na zemlju i napravi temu bad brains ili swans ili itd. i opusteno. niko te ne dira

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 10:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2009, 10:22
Naletih na ovo sasvim slucajno, i, iako nemam obicaj da jasim po forumima, jednostavno nisam mogao izdrzati.

Dragi djecace,

Prvenstveno treba imati ogromnu hrabrost nazivati bendove poput Queensryche i Dream Theater primitivnim...Svaka cast. Iskustvo mi govori da ti nedvosmisleno spadas u onu grupu nadri-kvazi-pseudo urbanih intelektualaca koji, kako kaze Drljo imaju ''poruku'', uz odsustvo bilo kakvih referenci u bilo kojem smislu, dakle, prvenstveno intelektualnih, a zatim i muzickih sto ide jedno uz drugo. Sto se tice tvog ''starog pravila'' (??????) ono je u najmanju ruku suplje kao i tvoja glava. Ne zaboravi, dragi djecace, da su SVI pravi muzicki velikani, pored aspekata koji su cinili njihovu muziku u najmanju ruku genijalnom, posjedovali i zavidan nivo tehnike, koja je umnogome doprinjela toj istoj genijalnosti. Kazi nam, zasto ''tvoja vrsta'', sa kojom sam, na zalost, dobro upoznat, svako iole tehnicki sposobno sviranje apriori smatra ''izdrkavanjem'' ''ispraznim'' itd...??? Koji su to kriterijumi po kojima ti, dragi djecace, muziku tako olako ocjenjujes??? Da bi nesto tako smjelo komentarisao, moras da das odredjenu dozu argumentacije...Dakle, tvoja pojava i ogromna kolicina gluposti koju si napisao u ova 2-3 reda potvrdjuju moje ''staro pravilo''...Ti si jedan od onih ''muzicara'' nesposobnih za bilo kakvo ozbiljnije muzicko izrazavanje, i to po pravilu povlaci taj antagonizam koji izvire iz tebe. Znam, a znas i ti, da dok slusas Dream Theater tako zaaarko zelis da i ti mozes tako...ali...ne moze...Kao sto kaze ''drLjo'', prvenstveno treba imati IQ bar trocifren za takav poduhvat. A dalje, treba zagrijati stolicu majstore, a ne hodati po gradu, drogirati se, lokati, i u svom kvazi-intelektualno-urbanom kruzoku pljuvati tebi nedostizno, a velicati mediokritet, samo zato sto si ti u njemu. Treba biti posten, i priznati samom sebi da je to van tvojih mogucnosti. Ali, sve ti to dobro znas. Pogotovo kad navece legnes spavati, pa se zagledas u plafon...Dobro ti znas da su ti komentari idiotski, netacni, i da ni sam zapravo ne vjerujes u njih. Ali eto...trazeci vise takvih istomisljenika po raznim forumima, postujuci thread u kojem neargumentovano pljujes vrhunske muzicare, nekako se tjesis da si mozda ipak u pravu, a? :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Citiraj:
treba zagrijati stolicu majstore, a ne hodati po gradu, drogirati se, lokati,
i u svom kvazi-intelektualno-urbanom kruzoku pljuvati tebi nedostizno,
a velicati mediokritet, samo zato sto si ti u njemu.

Овај текст дефинитивно треба узети за химну БиХ,
одавно нисам чуо бољу дијагнозу свих проблема на овим просторима.

loveless je napisao:
Sjetimo se svih velikih grupa iz proslosti, od Velvet Underground preko Pere Ubu i Swans pa do Bad Brains, Pixies itd.

Ево, сјећамо се....ааааррррррггггххххх....џаба, не иде...никако се сјетити тих величина...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 10:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Jamesdin Kurtovic je napisao:
Citiraj:
treba zagrijati stolicu majstore, a ne hodati po gradu, drogirati se, lokati,
i u svom kvazi-intelektualno-urbanom kruzoku pljuvati tebi nedostizno,
a velicati mediokritet, samo zato sto si ti u njemu.

Овај текст дефинитивно треба узети за химну БиХ,
одавно нисам чуо бољу дијагнозу свих проблема на овим просторима.

loveless je napisao:
Sjetimo se svih velikih grupa iz proslosti, od Velvet Underground preko Pere Ubu i Swans pa do Bad Brains, Pixies itd.

Ево, сјећамо се....ааааррррррггггххххх....џаба, не иде...никако се сјетити тих величина...

Cak ih se i almighty Google ne prisjeca bas najbolje...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 10:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Saparmurat je napisao:
Cak ih se i almighty Google ne prisjeca bas najbolje...

ahahhahhahahahahaahahhahahahaahhahahahahaahahaaahaahahahahhahaha

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 11:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ahm... ovo je kao prvo odgovor onome koji se nazvao Saparmurat...

Nemam pojma zasto si ovo pretvorio u licni napad. Treba imati hrabrosti pa me nazvati narkomanom i staviti u odredjenu "vrstu" (samo nisi pojasnio koju tako da nemam pojma, ali uvijek sam imao problema s tim pripadanjem odredjenim grupicama, pa zato i ne pripadam). Valjda nadri-kvazi-pseudo urbanih intelektualaca sta god to bilo... Drugo mislim da je problem sto ste vi mnogi muzicari ovdje, to jest nesto kao svirate. To vas ne cini kompetentnijim od nas koji ne sviraju. U tom slucaju bi institucija muzicke kritike bila beskorisna, jel? uostalom, poznajem previse muzicara koji nemaju pojma o muzici, neki can ne znaju ni za Pere Ubu ili Velvet Underground. Ah, sta ces.

Pogresno komentarises da ja svako tehnicko "savrsenstvo" smatram izdrkavanjem. To sam rekao samo za ova dva benda. Uostalom, pogledas li drugu temu koju sam postavio danas (M. Monk) bice ti jesno da to ne mora biti slucaj. Problem je sto u se u ovim slucajevima to "savrsenstvo" koristi kao pokrice za mnostvo pretenzioznih a sustinski promasenih ideja. A u sustini potrebno je - i vaznije - nesto drugo. Ako to neko ne razumije, onda tu nema pomoci.

Jos nesto, hocete li vi meni zaista reci da zavrsen fakultet odredjuje muzicarev kvalitet? Ukoliko je interpretator klasike i sl. jos i mogu da razumijem ali za STVARAOCA on ne mora da bude presudan pa cak ni mnogo vazan. Sjetite se mnostva pisaca koji nisu imali akademsko obrazovanje i ... da li im je to bio defekt? Odgovor je zapravo jasan.

I mnogo si me zasmijao ovim: "Znam, a znas i ti, da dok slusas Dream Theater tako zaaarko zelis da i ti mozes tako...ali...ne moze". Kakvo zrelo rezonovanje. Haleluja!

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 11:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:
Jos nesto, hocete li vi meni zaista reci da zavrsen fakultet odredjuje muzicarev kvalitet? Ukoliko je interpretator klasike i sl. jos i mogu da razumijem ali za STVARAOCA on ne mora da bude presudan pa cak ni mnogo vazan. Sjetite se mnostva pisaca koji nisu imali akademsko obrazovanje i ... da li im je to bio defekt? Odgovor je zapravo jasan.

ne, odgovor koji ti prejudiciras je sasvim jasan jer izvlacis zakljucak i poentu iz dve potpuno nedodirljive stvari, e da ti sad nebi objasnjavo sve ovo gore (jer ne zasluzujes) samo cu napisati:

i ti si napravio nalog i pises po forumu. jel' to znaci da si inteligentan? odgovor je zapravo jasan..

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 11:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:
Ahm... ovo je kao prvo odgovor onome koji se nazvao Saparmurat...

Nemam pojma zasto si ovo pretvorio u licni napad. Treba imati hrabrosti pa me nazvati narkomanom i staviti u odredjenu "vrstu" (samo nisi pojasnio koju tako da nemam pojma, ali uvijek sam imao problema s tim pripadanjem odredjenim grupicama, pa zato i ne pripadam). Valjda nadri-kvazi-pseudo urbanih intelektualaca sta god to bilo... Drugo mislim da je problem sto ste vi mnogi muzicari ovdje, to jest nesto kao svirate. To vas ne cini kompetentnijim od nas koji ne sviraju. U tom slucaju bi institucija muzicke kritike bila beskorisna, jel? uostalom, poznajem previse muzicara koji nemaju pojma o muzici, neki can ne znaju ni za Pere Ubu ili Velvet Underground. Ah, sta ces.

Pogresno komentarises da ja svako tehnicko "savrsenstvo" smatram izdrkavanjem. To sam rekao samo za ova dva benda. Uostalom, pogledas li drugu temu koju sam postavio danas (M. Monk) bice ti jesno da to ne mora biti slucaj. Problem je sto u se u ovim slucajevima to "savrsenstvo" koristi kao pokrice za mnostvo pretenzioznih a sustinski promasenih ideja. A u sustini potrebno je - i vaznije - nesto drugo. Ako to neko ne razumije, onda tu nema pomoci.

I mnogo si me zasmijao ovim: "Znam, a znas i ti, da dok slusas Dream Theater tako zaaarko zelis da i ti mozes tako...ali...ne moze". Kakvo zrelo rezonovanje. Haleluja!

A, ti se znaci svrstavas u instituciju muzickih kriticara? :lol: Pa, toooooooo mi reci. Ponavljam, da bi tako hrabro govorio, moras ar-gu-men-to-va-ti, sto ti nisi ucinio. Dakle, ''isprazna melodija'' - Zasto?...''izdrkavanje'' - Zasto?....Jedan muzicki, ili kriticar bilo koje druge vrste bi mora da zna za pojam argumentacije.
Elem, ne bi mi tesko, pa potrazih taj tvoj ''Bad Brains''...koji si tako zdusno pohvalio...Dragi forumasi, slika i zvuk govore vise od hiljadu rijeci:

http://www.youtube.com/watch?v=_-7tryyJ0Ro

Ovo je, po nasem ''kriticaru'', muzika prema Dream Theater-u....

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 11:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

1. Ja nisam sebe svrstao u kriticare vec sam generalno govorio o instituciji m.kritike

2. Cak i moj "nedostatak argumentovanja" je mnogo sadrzajniji od vaseg licnog vredjanja i infantilnih doskocica

3. Zar vi muziku slusate preko YuoTubea-a???? Zalosno. Tek se slusanjem albuma moze stvoriti utisak o nekom muzicaru (ako sam ja mogao Awake i slicno mozete se i vi malo potruditi)

4. Glavna razlika: pa vi niste ni culi za bendove koje omalovazavate

5. Najvaznije: pa kako je nego mogao da ne cuje za Pixies, Pere Ubu, Swans ecc.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ma nema, sadrzajan si, osebujnog stila, alegorija i metafora ukrstena sa dubinama povjesti ljudske zbilje i promisljanja i uopste intelektualnog bivstvovanja on the earth, evo citam ponovo tvoje postove i stidim se infatilnosti. neka si mi rekao ahahahaahahhhah
3.slusati i razumjeti su dva pojma, to sve sto si ti cuo u zivotu ja imam na stiku od 2 GB :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 11:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:
1. Ja nisam sebe svrstao u kriticare vec sam generalno govorio o instituciji m.kritike

2. Cak i moj "nedostatak argumentovanja" je mnogo sadrzajniji od vaseg licnog vredjanja i infantilnih doskocica

3. Zar vi muziku slusate preko YuoTubea-a???? Zalosno. Tek se slusanjem albuma moze stvoriti utisak o nekom muzicaru (ako sam ja mogao Awake i slicno mozete se i vi malo potruditi)

4. Glavna razlika: pa vi niste ni culi za bendove koje omalovazavate

5. Najvaznije: pa kako je nego mogao da ne cuje za Pixies, Pere Ubu, Swans ecc.

1. Svrstao se, ne svrstao, upravo to radis...mislim, otvorio si temu gdje pljujes vrhunske muzicare, umjesto, sto ''drLJo'' kaze, otvori temu Bad Brains, Peru, sta vec, i velicajte ih...niko nece nista reci.

2. Za link ''velicina'' Bad Brains'' koji sam maloprije postovao, svaka argumentacija je suvisna, svi ce se sloziti...

3. Tek sa slusanjem albuma???? Utisak o muzicaru decko se upravo dobije i cuje na nekom zivom nastupu, te ce ti svako normalan reci...ne na ispeglanom albumu koji mu/im je u studiju odsvirao/otpjevao i sredio bog zna ko...

4. Bolje da nismo

5. Na zalost, ti si nam ih upravo priblizio...

P.S. Nakon ''velicine'' Bad Brains'' poslusah i Peru, da ne pricam bezveze...i oni potvrdjuju jos jedno ''staro pravilo'': RAJA-PUK je oduvijek vise volio ici u cirkus, nego u pozoriste....

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 11:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

1. Znaci po tebi kriticar je onaj ko pljuje? (btw, nisam pljuvao)

2./3. Zivom nastupu? mora da se salis? Jedno sto ostaje kao trajna zaostavstina su albumi i to studijski. A izjava "na ispeglanom albumu koji mu/im je u studiju odsvirao/otpjevao i sredio bog zna ko"... da ti nisi DT fan?!?!

4./5. pogledajte ovaj site, mozda nesto naucite o muzici:
http://www.scaruffi.com/music/picbest.html

Nazvati apokalipticno-ekspresinisticki bend Pere Ubu onako kako si ga nazvao (a da ih pri tom nisi ni slusao)... Zalosno. Uostalom ja postujem Meredith Monk i A.Parta izmedju ostalih. A sto se tice progressive-a KING CRIMSON su mi medju miljenicima. Tako da ne mzoete raci da sam "ogranicen" u bilo kom smislu.

Poenta: ja poznajem mnogo vise, cuo sam i "svoju" i "vasu" muziku. Tako da mogu da poredim. I znam mnoge zanrove. Ne cuti za VU i Swans ecc. je sramota

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:

2./3. Zivom nastupu? mora da se salis? Jedno sto ostaje kao trajna zaostavstina su albumi i to studijski. A izjava "na ispeglanom albumu koji mu/im je u studiju odsvirao/otpjevao i sredio bog zna ko"... da ti nisi DT fan?!?!

4./5. pogledajte ovaj site, mozda nesto naucite o muzici:
http://www.scaruffi.com/music/picbest.html

Nazvati apokalipticno-ekspresinisticki bend Pere Ubu onako kako si ga nazvao (a da ih pri tom nisi ni slusao)... Zalosno. Uostalom ja postujem Meredith Monk i A.Parta izmedju ostalih. A sto se tice progressive-a KING CRIMSON su mi medju miljenicima. Tako da ne mzoete raci da sam "ogranicen" u bilo kom smislu.

Poenta: ja poznajem mnogo vise, cuo sam i "svoju" i "vasu" muziku. Tako da mogu da poredim. I znam mnoge zanrove. Ne cuti za VU i Swans ecc. je sramota

1. ''Po meni je kriticar onaj k'o pljuje''?????...ne razumijem te bas najbolje...a, naravno da si pljuvao...primitivno izdrkavanje Dream Theater-a...ako to nije pljuvanje, ne znam sta jeste...

2. Pusti zaostavstinu i suplje price...Popni se na binu i sviraj, da vidimo kako to izgleda iz prve ruke...Trajna zaostavstina? Zar video zapisi koncerata, takozvani ''live in....'' nisu zaostavstina????????? Dakle, samo studijski albumi...Zanimljivo, svaki dan ponesto naucim...E da, nisam neki velik fan, vise postovalac onoga sto rade, i veliki protivnik tvoje ''sorte sa porukom'', a najveci protivnik velicanja mediokriteta.

3. Sajt sam otvorio, i nakon par sekundi.....zatvorio

Cuj loveless, sustina je u tome da si ti otvorio temu gdje pljujes/napadas/nazovi kako hoces...nesto sto je dokazano dobro i kvalitetno. E sad, mislim da svaki normalan covjek ne obraca mnogo paznju na stvari koje mu se ne svidjaju, vec na one koje mu se svidjaju. Dakle, otvori temu Pero, Bad Brains, i bog da te vidi....Ovako, ne preostaje mi nista drugo nego da zakljucim da se u tebi ipak krije neka od frustracija sa pocetka ove rasprave. Da li frustracija njihovom tehnickom perfekcijom, muzikom, ili cim god...Inace, ne bi ih tendenciozno spominjao, i ne bi trazio istomisljenike da opravdaju tvoje stavove, vec bi se fokusirao na ono sto volis, i tu trazio istomisljenike, a ne u onome sto je dokazano kvalitetno, ali tebi ocigledno smeta. Zamisli kad bi svi formulisali threadove na tvoj nacin...Ne treba biti puno pametan pa zakljuciti da si na nekin nacin frustriran pomenutim bandovima, e sad....da bi usli tacno u genezu problema, i sustinu tvoje frustracije, pozvacemo pravog doktora iz domena moderne psihologije - dr. Drlju, koji ce tebi, vjerujem i besplatno postaviti odgovarajucu dijagnozu :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:

loveless je napisao:
Vidim, i malo me plasi, koliko ljudi u BL ima koji gotive ove zvukove. Sad, ja sam bez predrasuda, ali za se necete sloziti sa mnom da su dva pomenuta benda poprilicno... (uprkos tehnickoj "savrsenosti")... poprilicno.... primitivna. Njihove melodije su uglavnom cheesey kao sam vrag, a produkcija je do mjere popmezna i pretenziozna da ubija i ono malo spontanosti koje bi pjesme mogle ponuditi. Vrlo cesto oni su tek korak iznad onog jeftinog HM zvuka iz osamdesetih. Preceso tu imamo solo izdrkavanje koje treba samo da pokaze koliko su vjesti gitaristi, u sto valjda niko ne sumnja. Itd.

vidi, ja sam bio na njihovim koncertima ( i mnogima koje ces ti vidjeti tek na dvd ili yt), prvo: pljuvanje je boldovano, drugo : sta ti znas o produkciji? trece: sta je jeftin hm zvuk osamdesetih? cetvrto: gitara ima obicno 6 zica i 24 praga-tvojim uzorima trebaju tri zice i 5 pragova( i to je ok, meni ne smeta- vec sam ti u prvom postu objasnio da si nivo svoje subjektivnosti tendeciozno stavio kao naslov teme)
tebe plasi koliko ljudi u bl, bla,bla..? ko si ti? spusti se na zemlju jado
@saparmurat, jel ti dajes 20€ za lovelessa? mislim, neko ovo mora platiti :lol: :lol: :lol:
dijagnoza: ruzan i nista ne goozi :lol:

Poslednji put menjao drLJo dana 04 Jul 2009, 12:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne bas ubjedljiv odgovor sa tvoje strane ali dobro (nisam to ni ocekivao).

Cudno da si nakon par sekundi zatvorio site Piera Scaruffija, najznacajnijeg kriticara, ne samo rock, metal itd. vec i klasicne muzike. Covjek je cuo vise nego sto ce iko od nas ikad cuti (ono je samo jedna od stranica).

Frustrira me jedno to sto mi se ponekad BL cini uzasnom provincijom, nista drugo. Tako da bi dr. Drlja mogao da poradi na tome.

Al dobro, cujemo se kad izucite Skarufija i sl. Pozz

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

drLJo je napisao:
loveless je napisao:

loveless je napisao:

vidi, ja sam bio na njihovim koncertima ( i mnogima koje ces ti vidjeti tek na dvd ili yt), prvo: pljuvanje je boldovano, drugo : sta ti znas o produkciji? trece: sta je jeftin hm zvuk osamdesetih? cetvrto: gitara ima obicno 6 zica i 24 praga-tvojim uzorima trebaju tri zice i 5 pragova( i to je ok, meni ne smeta- vec sam ti u prvom postu objasni da si nivo svoje subjektivnosti tendeciozno stavio kao naslov teme)
tebe plasi koliko ljudi u bl, bla,bla..? ko si ti? spusti se na zemlju jado

dijagnoza: ruzan i nista ne goozi :lol:

Dodatak dijagnozi: Upozorenje - Dugotrajno stanje frustriranosti ima za posledicu dezorganizovano ponašanje i najčešće, anksioznost tj. osećanje nespokojstva, nesigurnosti, teskobe i neodređenog straha. Na taj način se ugrožava čovekovo mentalno zdravlje....

Evo drLJo, uz moj skromni doprinos dijagnozi, spustices mi valjda na 10 evrica? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Za Drlju. Ne znam zasto se toliko opterecujes tehnickim detaljima, tipa broj zica pojacala, velicina penisa itd.

Pa ti prilazis muzici kao da je u pitanju motociklizam, majku mu. KAKO ne shvatas: nebitno je to, bitno je sta se tim instrumentima, ili bilo kojim drugim, proizvodi?

Samim tim sto si bio na njihvom koncertu.. pristrasan si. Jer si, kao, fan.

PS jeftin hm zvuk osamdesetih (tipa Whitesnake, jos jedan band koji ima puno poklonika u "urbanoj" B.Luci)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:
Za Drlju. Ne znam zasto se toliko opterecujes tehnickim detaljima, tipa broj zica pojacala, velicina penisa itd.

Pa ti prilazis muzici kao da je u pitanju motociklizam, majku mu. KAKO ne shvatas: nebitno je to, bitno je sta se tim instrumentima, ili bilo kojim drugim, proizvodi?

PS jeftin hm zvuk osamdesetih (tipa Whitesnake, jos jedan band koji ima puno poklonika u "urbanoj" B.Luci)

pa sto ne kazes da ti muziku dozivljavas kao organizacione sposobnosti clanova benada da jedan drugom ne smetaju :lol: , te da u njihovoj proizvodnji produktivnost bude zagarantovana. ili..
sto je proizvod apstraktniji ja sam pametniji od vas jer vi ne razumijete? ili.
ko jebe japance sto sklapaju filigranskom preciznoscu kad u bihacu jos pegle rucno sarafaju? ili..

slusaj sto volis, niko ti ne brani. ne sudi o necemu sto nemas pojma ili se potrudi da odgovoris na sva postavljena pitanja. i da, whitesnake nisu "urbani" bend po tvom sudu? e jadni mi sa tako "urbanim" likovima kao sto si ti

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2009, 12:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

loveless je napisao:

Dragi dr. drLJo, dijagnoza ti je potpuno tacna...stvarno nista ne goozi... :lol: zasluzio si 25 evra :)

A Whitesnake je taj ''jeftin'' zvuk 80-ih?....sve ljepse od ljepseg. Znam i zasto su jeftini po tebi, i tebi slicnoj intelektualnoj ''eliti''...samo zato sto znaju da sviraju ljudi, za razliku od ovih tvojih drljavaca...;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]