loveless je napisao:
1. Znaci po tebi kriticar je onaj ko pljuje? (btw, nisam pljuvao)
2./3. Zivom nastupu? mora da se salis? Jedno sto ostaje kao trajna zaostavstina su albumi i to studijski. A izjava "na ispeglanom albumu koji mu/im je u studiju odsvirao/otpjevao i sredio bog zna ko"... da ti nisi DT fan?!?!
4./5. pogledajte ovaj site, mozda nesto naucite o muzici:
http://www.scaruffi.com/music/picbest.htmlNazvati apokalipticno-ekspresinisticki bend Pere Ubu onako kako si ga nazvao (a da ih pri tom nisi ni slusao)... Zalosno. Uostalom ja postujem Meredith Monk i A.Parta izmedju ostalih. A sto se tice progressive-a KING CRIMSON su mi medju miljenicima. Tako da ne mzoete raci da sam "ogranicen" u bilo kom smislu.
Poenta: ja poznajem mnogo vise, cuo sam i "svoju" i "vasu" muziku. Tako da mogu da poredim. I znam mnoge zanrove. Ne cuti za VU i Swans ecc. je sramota
1. ''Po meni je kriticar onaj k'o pljuje''?????...ne razumijem te bas najbolje...a, naravno da si pljuvao...primitivno izdrkavanje Dream Theater-a...ako to nije pljuvanje, ne znam sta jeste...
2. Pusti zaostavstinu i suplje price...Popni se na binu i sviraj, da vidimo kako to izgleda iz prve ruke...Trajna zaostavstina? Zar video zapisi koncerata, takozvani ''live in....'' nisu zaostavstina????????? Dakle, samo studijski albumi...Zanimljivo, svaki dan ponesto naucim...E da, nisam neki velik fan, vise postovalac onoga sto rade, i veliki protivnik tvoje ''sorte sa porukom'', a najveci protivnik velicanja mediokriteta.
3. Sajt sam otvorio, i nakon par sekundi.....zatvorio
Cuj loveless, sustina je u tome da si ti otvorio temu gdje pljujes/napadas/nazovi kako hoces...nesto sto je dokazano dobro i kvalitetno. E sad, mislim da svaki normalan covjek ne obraca mnogo paznju na stvari koje mu se ne svidjaju, vec na one koje mu se svidjaju. Dakle, otvori temu Pero, Bad Brains, i bog da te vidi....Ovako, ne preostaje mi nista drugo nego da zakljucim da se u tebi ipak krije neka od frustracija sa pocetka ove rasprave. Da li frustracija njihovom tehnickom perfekcijom, muzikom, ili cim god...Inace, ne bi ih tendenciozno spominjao, i ne bi trazio istomisljenike da opravdaju tvoje stavove, vec bi se fokusirao na ono sto volis, i tu trazio istomisljenike, a ne u onome sto je dokazano kvalitetno, ali tebi ocigledno smeta. Zamisli kad bi svi formulisali threadove na tvoj nacin...Ne treba biti puno pametan pa zakljuciti da si na nekin nacin frustriran pomenutim bandovima, e sad....da bi usli tacno u genezu problema, i sustinu tvoje frustracije, pozvacemo pravog doktora iz domena moderne psihologije - dr. Drlju, koji ce tebi, vjerujem i besplatno postaviti odgovarajucu dijagnozu