banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 00:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 65  Sledeća

Gay parada
Protiv parade 82%  82%  [ 68 ]
Podržavam paradu 18%  18%  [ 15 ]
Ukupno glasova : 83
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Džontra je napisao:
Nea šta, kad je u domu tako sjajno što nas sve roditelji nisu tamo ostavili...Ne serite oboica.

Ja koliko se sjecam Arsena i njegova zena su oboje iz doma. Imaju koliko, pet klinaca, sredili su gore na Suturliji kupaliste... Sto se mene tice uzorni gradjani, pogotovo s obzirom sto poticu iz tog strasnog doma.

Sto ne pitas Arsenu bi li radije da je bio odgajan u evropskoj gej porodici... ako smijes :)

Homoseksualci ce ovakvim protestima samo usporiti eventualne promjene drustva prema njima, a nista dobro izvuci.

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 29 Sep 2011, 20:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Los su nacin odabrali da se bore. Ovo ce im sigurno pomoci..ahaaaa

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
indigobluz je napisao:
Tasko, ja mislim da se oni u sustini za to i bore, da se promijeni stav drustva prema njima.
I u pravu si, to se nece jos dugo promijeniti, pogotovo kod nas...
Ali, moraju ljudi od necega poceti.

Ma nek paradiraju onda, ali nekako nek tempiraju svoje jebene parade kad Englezi imaju pauzu u Premiershipu. I da ne gaze travu. Samo po betonu.

A da ce im to pomoci, nece sigurno. Ali dobro.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

indigobluz je napisao:
Tasko, ja mislim da se oni u sustini za to i bore, da se promijeni stav drustva prema njima.
I u pravu si, to se nece jos dugo promijeniti, pogotovo kod nas...
Ali, moraju ljudi od necega poceti.

Eh vidis, zato ja stalno spominjem to da bi trebali da iskoriste priliku i odu na barikade na Kosovo. Da li bi im ijedan SRBIN iz srpskog/sjevernog dijela Kosova prigovorio kad bi u njihovom kraju bili primjeceni kako se setaju gradom za ruke, ili tako nesto?

SAMO TRAZE TRAZE TRAZE, a pravi ljudi bi iskoristili ovakvu priliku.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Evil_Dead je napisao:
Законом не, али пајсерима, боксерима и старим добрим шакама и ногама - јесте.

Daj ne kenjaj, svaki dan neko dobije po pički pa ti ljudi ne prave parade i ne kenjaju okolo, eno one emo klince lupaju više nego pedere pa šta :roll:
Pederčinama je najmanji problem da će ih neko nalupati, njihov krajnji cilj je da se iživljavaju nad ljudima i da mogu po ulici i pred našom i vašom djecom da rade ovakve stvari:
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Eh vidis, zato ja stalno spominjem to da bi trebali da iskoriste priliku i odu na barikade na Kosovo.

You've got to be kidding me!!!

Covjece...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2011, 00:53
Половина, сјаши више с Косова! Или иди доле! Какве везе педери имају с Косовом?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Na Kosovo, nego sta!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evil_Dead je napisao:
Половина, сјаши више с Косова! Или иди доле! Какве везе педери имају с Косовом?

Da protestvuju u Sarajevu, Zagrebu, Mariboru, Podgorici, Skopju... nikakve.
Ali kao gradjani Srbije, imaju i te kakve veze.

Inace moras shvatiti da ja ovo ne odgovaram tebi. Da na ovom forumu ostanete ti, tri oka, dzontra, i sl. ja vise ne bih dolazio. Ali ovako, pokusavam da sprijecim vas los uticaj na licnosti koje jos nisu formirane, a koje zabasaju na ovaj forum.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 22:40
old fashion men je napisao:
Evil_Dead je napisao:
Законом не, али пајсерима, боксерима и старим добрим шакама и ногама - јесте.

Daj ne kenjaj, svaki dan neko dobije po pički pa ti ljudi ne prave parade i ne kenjaju okolo, eno one emo klince lupaju više nego pedere pa šta :roll:
Pederčinama je najmanji problem da će ih neko nalupati, njihov krajnji cilj je da se iživljavaju nad ljudima i da mogu po ulici i pred našom i vašom djecom da rade ovakve stvari:
Spoiler:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Дај, немој тако, наши педери су фини и неће да раде то на улицама ... :D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Sep 2011, 13:59
OFM, tebi su ove slike bas drage, a?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

indigobluz je napisao:

То он дијели своје влажне снове с нама! :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Citiraj:
Законом не, али пајсерима, боксерима и старим добрим шакама и ногама - јесте. Да их видите у Господској, пола би вас прозивало их, а друга половина би физички насрнула на њих.
Као што рекох, не угрожава њих закон, него "букова обловина" која себе назива људима (и к тому - Србима)...

Пошто ће се моје дуже објашњење вјероватно скрнавити од стране појединаца (можда и појединки), био сам у нашој прелијепој престоници три пута укупно. Једном и у тој Господској улици.

Али све то није засигурно толико важно,па чак ни то што су мене у тој истој улици нека два момка чудно гледала (на себи имао дрес репрезентације Србије, Матеје Кежмана, дизајн дреса онај у коме су наши момци побједили БиХ 12.10.2005 на Маракани). И наравно како је логичко расуђивање за једног појединца један од механизама којим жели поткријепити своју свијест кренух онако брутално опаљивати све могуће разлоге...

Кажеш да би 50% неког прозивало само зато што се љуби,е па јаране, кренимо редом. Два педера су изашла у шетњу,онако хипотетички током дана пољубе се (под условом да живе и плаћају кирију високотолерантној газдарици,која не каже оно што мисли) 94 пута (заокружимо на 100). И баш током тих сат шетње они се морају пољубити у Господској улици? Ајд разумићу и ту потребу,али исто тако, у великом броју случајева не гледају се у очи,већ да ли их неко гледа? Шта би то требало значит? Да ли би то требало значит да се не љубе ради својих емотивних потреба и из разлога што су срећни,већ из разлога да провјере гласачко тијело на основу погледа,пред референдум за коју годину о њиховима правима?
Онда хронолошки слиједи наравно и устаљено уколико већ сконтају да их неко гледа,мргођење,врло значајна реакција,а неријетко богами и вербално детонирање у виду псовки или у најмању руку непријатељско обраћање,према људима који су пролазили и у први мах међу то двоје видјели заљубљени пар,а тек након пар секунди сконтали да се ради о педерима (узмимо у обзир да те пролазнике ама баш брига што исти на форуму бране своја права говорећи другима како су фашисти,нацисти,националисти,будале),наравно да је јасно да ће у маси тих вербалних несугласица доћи и до физичког обрачуна,али разлог дакле није што је неко нечију љубав желио преотет,већ што та вјештачка творевина је својим дјеловањем жељела изазвати реакцију, па онда већ уходаним стазама манипулативним путем рећи како је невина (а тај појам сасвим случајно користи и на разноразним средствима гдје нарушава елементарна схватања о вриједности жене-мајке,конкретно случај о причи мајке девет Југовића).

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Na Kosovo, nego sta!

Кад крећеш? Којим бусом? Да се нађемо на станици, ићи ћу и ја с тобом. :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Citiraj:
Законом не, али пајсерима, боксерима и старим добрим шакама и ногама - јесте. Да их видите у Господској, пола би вас прозивало их, а друга половина би физички насрнула на њих.
Као што рекох, не угрожава њих закон, него "букова обловина" која себе назива људима (и к тому - Србима)...

Пошто ће се моје дуже објашњење вјероватно скрнавити од стране појединаца (можда и појединки), био сам у нашој прелијепој престоници три пута укупно. Једном и у тој Господској улици.

Али све то није засигурно толико важно,па чак ни то што су мене у тој истој улици нека два момка чудно гледала (на себи имао дрес репрезентације Србије, Матеје Кежмана, дизајн дреса онај у коме су наши момци побједили БиХ 12.10.2005 на Маракани). И наравно како је логичко расуђивање за једног појединца један од механизама којим жели поткријепити своју свијест кренух онако брутално опаљивати све могуће разлоге...

Кажеш да би 50% неког прозивало само зато што се љуби,е па јаране, кренимо редом. Два педера су изашла у шетњу,онако хипотетички током дана пољубе се (под условом да живе и плаћају кирију високотолерантној газдарици,која не каже оно што мисли) 94 пута (заокружимо на 100). И баш током тих сат шетње они се морају пољубити у Господској улици? Ајд разумићу и ту потребу,али исто тако, у великом броју случајева не гледају се у очи,већ да ли их неко гледа? Шта би то требало значит? Да ли би то требало значит да се не љубе ради својих емотивних потреба и из разлога што су срећни,већ из разлога да провјере гласачко тијело на основу погледа,пред референдум за коју годину о њиховима правима?
Онда хронолошки слиједи наравно и устаљено уколико већ сконтају да их неко гледа,мргођење,врло значајна реакција,а неријетко богами и вербално детонирање у виду псовки или у најмању руку непријатељско обраћање,према људима који су пролазили и у први мах међу то двоје видјели заљубљени пар,а тек након пар секунди сконтали да се ради о педерима (узмимо у обзир да те пролазнике ама баш брига што исти на форуму бране своја права говорећи другима како су фашисти,нацисти,националисти,будале),наравно да је јасно да ће у маси тих вербалних несугласица доћи и до физичког обрачуна,али разлог дакле није што је неко нечију љубав желио преотет,већ што та вјештачка творевина је својим дјеловањем жељела изазвати реакцију, па онда већ уходаним стазама манипулативним путем рећи како је невина (а тај појам сасвим случајно користи и на разноразним средствима гдје нарушава елементарна схватања о вриједности жене-мајке,конкретно случај о причи мајке девет Југовића).

Ma mislim, pa gdje ces se ljubiti u javnosti - time ces svima da das do znanja da si zauzet...
Ili mozda zelis da te muvaju samo oni koji muvaju zauzete :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evil_Dead je napisao:
indigobluz je napisao:

ajd priznaj koliko si puta izmastu*birao na slike koje OFM postavlja? i priznaj koliko kolaca mislis ispeci u nedelju? :D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Evil_Dead je napisao:
giometar je napisao:
Na Kosovo, nego sta!

Кад крећеш? Којим бусом? Да се нађемо на станици, ићи ћу и ја с тобом. :roll:

Ti bi mozda i trebalo da ides, ali zasto ja? Ti se zajedno sa pederima boris za promjene u drustvu, za ugrozena prava... Pa onda imajte saosjecanja prema sunarodnicima cija su prava takodje ugrozena, cak vise nego vasa.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
... нарушава елементарна схватања о вриједности жене-мајке,конкретно случај о причи мајке девет Југовића).

Ево и мајке Југовића! :roll:

Видиш, ја сам своје дјевојке љубио (па и ваћарио :wink: ) на јавним мјестима... улици, кафани, кину... а све то јер сам размишљао неком референдуму... :lol: Наравно! :lol:
Што се и педери не би љубили? Ти стварно мислиш да је то све завјера, или се само правиш блесав? Имаш и ону тему о томе јесу ли људи слетјели на Мјесец или не, па убаци коју... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Evil_Dead je napisao:
indigobluz je napisao:

Ne nego vam ove slike izbiju sve vaše debilne "argumente", a ja uživam u vašoj nemoći i komentarima poput ovih.
Jednostavno morate priznati da su pederi degenerici, a degeneričnost se ne treba prikazivati kao nešto normalno, kao što nije normalno ni jebavanje leševa, niti jedenje izmeta, to rade degenerici, znači pederi su degenerici i kao takve ih treba posmatrati.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

giometar je napisao:
Ti bi mozda i trebalo da ides, ali zasto ja? Ti se zajedno sa pederima boris za promjene u drustvu, za ugrozena prava... Pa onda imajte saosjecanja prema sunarodnicima cija su prava takodje ugrozena, cak vise nego vasa.
[/quote]
Па, ти позиваш да се доле иде, не ја. Ја само кажем да ако и ти идеш да ћу ићи с тобом. Али, ти би из БЛ преко тастатуре да позиваш друге да се боре за нешто за шта ти нећеш. Иди у Митровицу, Јариње... и кад се вратиш причај нам да је твоја борба била пуно важнија од борбе неких других.
Дотле - мук лијек!

Poslednji put menjao Evil_Dead dana 29 Sep 2011, 20:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1291 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]