Izvinjavam se moderatoru ako sam preterao sa "grafikom".ujedno se zahvaljujem na do sada pokazanoj toleranciji,a obecavam da od sada necu postovati slike.
Dakle,kada ne moze slikom,onda evo reci..
Verujem da vecina zena moze da dozivi orgazam,svrsi ako ima partnera koji zna kako se pravilno sisa,ako nadrazaj traje dovoljno dugo i sve to bez penetracije.Sve je jos lakse i zanimljivije kada ima mleka,jer su tada grudi jos osetljivije,osecaj za zenu je jos lepsi a partner se "osladi".Ne kazem osladi samo radi osnovnog smisla te reci,nego uopste onaj koji to voli za njega je to nesto jedinstveno,vrati ga u detinjstvo,a nije zanemariti i ukus zenskog mleka za koji kazu da se ne moze porediti ni sa jednim drugim i da je inzvanredan.Prvenstveno izuzetno sladak.Majcino mleko je izuzetno zdravo za coveka bilo kog uzrasta,i koristi se u medicini za lecenje nekoliko relativno teskih bolesti.Tako kazu.
Ispricacu jos nesto,vezano za moje interesovanje.Pisao sam pre da mastam o Erotskom Dojenju od decackih dana, sve to nema nikakve veze sa nekakvim incestom i slicno.Znam da me je mati dojila kao bebu pola godine,i to je sve.
Jednom kao ucenik osnovne skole bio sam na nekom takmicenju u gradicu u Bosni(ne bih sada da imenujem).Smestili su nas po kucama ondasnjih ucenika-domacina.Meni je zapala muslimanska porodica.Pristojni,prijatni ljudi.Meni nijedna nacionalnost nikada nije smetala.Dan je tekao po planu.Doslo je vreme vecere.Na stolu je bila pita zeljanica i ovcije kiselo mleko.Skupila se tu citava porodica,dosta clanova.Poceli smo jesti,a onda se desilo za mene i tada kao i sada nesto veoma interesantno i uzbudjujuce.Mati mog domacina,imala je malu bebu i pred svima nama,doduse malo po strani,raskopcala je kosulju,izvadila dojku i dala detetu da sisa.Za njih nesto uobicajeno i svakodnevno,a za mene novo i vrlo interesantno.Zena je bila lepa,imala je lepe dojke,vidno pune.Uz velik napor uspeo sam da se usresredim na jelo,mada nisam propustao ni jedan zgodan trenutak da krisom bacim pogled.Osecao sam da pantalone postaju tesne,i da moja muskost trazi prostora u pocetku nogavice.Trajalo je to koliko je trajalo.Relativno dugo,bar za mene tada.Otisli samo na spavanje.Ja nisam spavao.Posto smo u gradu bili samo jedan dan,sutra sam vec otisao iz te kuce.
Moja zainteresovanost nije pocela tim dogadjajem,nego ju je samo produbila.To je bio prvi put da sam kao tinejdzer imao priliku da vidim zenu koja doji.Svaki put kada imam takvu mogucnost,mene to uzbudi,ali nikako ne na nacin na koji su pokusali da komentarisu neki ovde.Bebe u svakom slucaju imaju prioritet,i svaka majka treba da doji svoje dete.Ako preostane i ako i ona to zeli...
Moj e-mail za tebe
bobanyus@yahoo.com